Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome li će ovo otići u padže
Nece nikom, svi smo u gaguli, i niko nije siguran. Moraju ovo namjenski potrošiti inace ne znaju odakle vreba virus i za kim bi i oni mogli zaplakati.
Diplomate treba odmah da raspodjele i potrose za opremu. Jer od ovog novca nece marke otici na borbu protiv korone. Al znajuci ove nase to bi i donirane maskice kralo pa prodavalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije fol u donacijama nego u raspodjeli!!!
Hvala svima ❤️ Thank you ❤️ Teşekkür ederiz ❤️ Danke schön ❤️ Grazie mille ❤️ Merci beacoup ❤️ Grüetzi ❤️ Takk så mye ❤️ posebno hvala Hrvatskoj kojoj sigurno nije lako sada pomoći ikome❤️
Slabo si ti lampa88. Vidi se da baš i ne pališ. Ali tješi se d nisi sam. U večini ste.
A evo ga, kako mi je ova informacija mogla promaći, zato nam je ministar zahvalio na kriznom štabu. Zna čovjek gdje je prava lova. Molim informaciju o njegovoj maršuti, da prpremim kakav otrcani šešir, ne bi li i mene koja KM zapals, ako već nije sve uložio u nekretnine. Ko mi je kriv kad kasnim.
Cestitke ministru Radoncicu
Boga mi Radoncic nesto i uradi povodom ove "krize"..reagovao je sa Miletom na vrijeme i odmah se pokrene aparat zvani Drzava..i nadam se da nismo zakasnili!? Znat cemo do subote na cemu smo..Hocemo li se radovati ukidanju nekih mjera ili nedao Bog.....!
Imamo razloga za optimizam. Mjere su dobre, naravno mogu bolje, ali ipak jako dobre. Naravno da su budzet i zdravstvo tanki, ali svaka pomoc je dobrodosla, pa makar i dio ove donacije ce mozda pomoci. Cekamo jos zatvaranje aerodroma i pravila da se uvedu do kraja. Pa i danas su potvrdjena samo 3 slucaja, nije to puno. Samo se trebamo strpiti, striktno se drzati pravila, i ostati pozitivni, i prebroditi i ovo
Ta pomoc se mora isporuciti direktno bolnicama ako je medicinska oprema i slicno, a ako je pomoc u hrani, onda direktno isporuciti najugrozenijim kategorijama stanovnistva, kao sto su penzioner i ljudi bez posla. U protivnom, uvjezbani lopovi ce to obrstiti prije nego sto prodje kroz papire.
A ja Fahre
Samo sa Vama Radončiću idemo ka boljoj budućnosti , bravo za Vas
Kakva je kamatna stopa?rokovi otplate?
Jedini čovjek ,koji se bori za BiH je FAHRUDIN RADONČIĆ ...BRAVO
svi dadose samo braca obecaju da ce dati ali kad sve prode onda ce dati
Mene samo zanima do kada oni misle ovako narod drzati zatvoren u kucama🤔
Lako je Kepecu kad Keljmendi i Cume sute!
mashallah, kako ćemo se lijepo ugraditi....
Fahro politicar broj 1 🍀
@Mala12Mumi13Mala14 Najbolji