Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
C.S.I Sarajevo :)
Sexa mi se...:-)
Tise napalijo na ovu zelenu sto popravlja mikrofo hahahahahha nismo znali dasi neki starac i dase palis na neke starke hahahahhah
Nedostaje spisak imena da malo pogledamo dali su kredibitilni i dali zasluzuju takve kvalifikacije
Ma to su najobičnije šuplje priče, nema tu nikakvih forezničkih stručnjaka, sve su to samo skupocjeni glupavi mafijaši čija aktivnost ima svrhu zamazivanja očiju narodnim masama kako bi se narodu skrenula pažnja od skupocjenih genocidno-kriminalnih bandi poput Dodikova bande koje su razorile ekonomski (gospodarstveni) sistem Bosne i Hercegovine i pretvorile Balkan u posljednju evropsko uporište za neograničeno rasturanje i konzumaciju jeftinih alkoholnih pića.
jedanes dana obuka!?!?!? ameri svoje forenzičare školuju po jedanaest godina a ti njihovi forenzičari sami priznaju da u stvarnosti mogu da otkriju,analiziraju,oko 15%od onoga što uspjevaju da odrade njihove kolege iz tv serija.šta će ove nesreće moći odraditi sa jedanestodnevnim kursom nemožemo ni da zamislimo.no čovijek treba da pazi šta od Boga moli.mi hrvati smo šezdeset godina Boga molili da dođu ameri i evo Bog nam uslišo molbe.
Pametnije bi im bilo da su isli na kakvu obuku borbe protiv terorizma maloljetnicke delikvencije...da nas ovi puteri po tramvajima i trolejbusima ne ubadaju svakih 7 dana, i cirkuse prave.., neg sto nas brane od aman, uber bosanskih terorista..
U motha vam fukam amerikofilsku i americku
Jel u okviru ovog 11-dnevnog kursa za sticanje znanja forenzicara bilo obavezno gledanje serije \"Nijemi svjedok\" na Hayatu?
Jadna mi majko ovo moze samo kod nas...jesmo kapaciteti, ne treba nama fakultet niti poslijediplomski za forenziku dovoljno je koji dan, samo da dobijemo zvanje! Vjerovatno je jedan od uslova i to ciji smo, ko nam stoji iza ledja itd FUJ!!!!!!!!!!
Sto bi volio me ne uhvati ova zelena i dobro foreznicki ispregleda ;)
I treba kad svakih sat vremena nekog izbedu :)
Znaci, vec su nas zapikali da nam roknu kakvu bombu negdje pa da kazu da su teroristi bili. Vazda tako bilo
vidi ministru podočnjaka
kako bi liznuo onoj u zelenoj majici :)))
dajte nam još nekih kurseva da svi za 11 dana postanemo stručnjaci
Kurs je održan od 4. do 15. aprila Ja jakih li strucnjaka.