Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je trebalo osuditi Praljka i ostale hrvatske zločince, tada se nisu poštovale presude! Čovjek bi rekao da Plenković više poštuje presudu Suda u FBiH nego onog medunarodnog!
Hrvati uzimaju ko "svedski sto"... samo ono sto im se svidja... Kad je Gotovina oslobodjen - onda valja Haag, a kad je UZP i Praljak - onda Haag ne valja.....
@SvakoSebi ...Hrvatska u NATO paktu može samo da krekeće, bit će onako kako Amerikanci odluče, koji su između ostalog zaslužni i za stvaranje Hrvatske koja nikada do 1991 godine nije ni postojala...
Bivši visoki predstavnici upozoravaju Mogerinku, a naš visoki blečak je zablinut.
EU: Covjece snijeg nije crn nego bijel. Plenkovic:Necu odustati od toga da je snijeg crn.
dođe mi nekada žao hdz politike toliko se trude ti jadnici šteta samo što su destruktivni
Ovi to jest mi, kao vecinski gradjani ove zemlje koji smo izabrali Zeljku Komsica slijedimo EU pozitivna nacela o jednakopravnosti ne samo Hrevata nego svih gradjana na cijeloj teritoriji BiH, a evo Plenkovic, za njemu susjednu zemlju na koju ne polaze nikakva prava nas gura i svrstatva u neku rusku zonu u kojoj jos postoje nekakva kolektivna ili usko nacionalisticka uredjenja, a to mi odbacujemo i ne prihvatamo. Neka Hrvatska sebi usvoji takav ustav u uvede takvo uredjenje.
BoSSnA08 Meni se iskreno ne da polemizirati u prazno. Ti upravo i POTVRĐUJEŠ ono što sam ja maloprije napisao.Ne shvaćaš i ne prihvaćaš to da uopće nije bitno koliko je kojeg naroda.Bitno je samo to da svaki narod ima pravo da odlučuje o svokoj sudbini.Nisam vam ja kriv što je BiH po ustavu,Dejtonu ,itd... država 3 naroda,a Hrvatska nije. To se po ničemu ne može uspoređivati!
to nije po ustavu tako. Po ustavu GRADJANI FEDERACIJE (hrvati, srbi, bosnjaci, romi i svi ostali gradjani federacije) imaju pravo na dva predstavnika. jedan od tih predstavnika mora biti Hrvat a drugi mora biti Bosnjak. Obadvojica predstavljaju sve gradjane federacije.
Shvatite već jednom da EU percipira BiH kao islamisticku jazbinu a muslimane kao suradnike islamistickih terorista. Zato vas tako i tretira i radi posebne sjednice, zato su vam i uveli vize koje stupaju na snagu od 2021-e godine i to uz rigorozne kontrole. Hrvatska je tu samo da Europljanima objasni s kakvom stokom imaju posla.
@Pancer UZP
@prettyberry BiH je leglo islamskog džihada. https://slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/220227/dzihad-u-siriji-ubija-sve-vise-mladih-bosanaca
Bosnjaci nemaju ništa protiv Hrvata,kao naroda,to morate shvatiti,ali imaju protiv politike HDZa domaćeg i hrvatskog.Je li bilo problema kada je u Hrvatskoj bila na vlasti umjerena politika, Racan, Mesic,donekle Milanovic?Nije.Onog momenta kada je došao sadašnji HDZ na vlast sa otvorenom nedobronamjernom politikom prema Bih, Bošnjaci su reagovali . S pravom.Mjenjajte fasiste na vlasti i mirna Bosna i Hercegovina.
Nije bilo problema ni kad je Hrvate u Predsjedništvu BiH predstavljao njihov čovjek. Nije bitan Čović, bitan je princip, da je riječ o legitimnom predstavniku. Onog momenta kada ste iz pakosti odlučili Hrvatima nametnuti svog čovjeka kao predstavnika Hrvata u pretvorili ste Hrvatsku u svog neprijatelja. Naravno da će Hrvatska stati u zaštitu svog naroda i da će sad raditi sve što može da vama napakosti.
Trebao je Franjo pustiti Ratka Mladića da odradi Bihać kao što je odradio Srebrenicu. A ne mješati se i spašavati islamiste. Sad bi vas bilo puno manje i ne bi ovako lajali
Sto nas Sajo rece nek smo mi puni Bosne a i Bosna puna nas. A ti smradu umri!
@DjecaBosne Kaže USA ambasada da vi u Sarajevu smrdite najvise na svijetu. Sami sebe trujete. Pocrkat ćete svi od smrada.
Nezahvalni bijednici. Kad slijedeci put budete bjezali od Srba, docekat ce vas zid, bodljikava zica i mitraljeska gnijezda a ne topli krevet u jadranskom hotelu
@Pancer UZP i ne dao Bog da ikad vise dočekamo vasu milostinju..
@prettyberry Ne bi je ni dobili, stoko nezahvalna
Svaka Hrvatska inicijativa koja govori o BiH je potpuno opravdana.Ne traži ništa što neće voditi samo boljim odnosima između naroda.U B i H je vrijeme talionice naroda kao npr u Americi završeno,ma šta vi mislili o tome.Vaš unitarizam upropaštava ovu zemlju,Vi ste NAJVEĆI KRIVCI ukoliko se ona rasloji i nestane. Samo federativnost jamči njen opstanak,i to vam je jedina i konačna istina.
Hrvat sam,međutim nikada niti ja, a ni moja obitelj nismo glasali za HDZ čisto da se zna. Nažalost primjećujem da je ovoliko mržnje što dio Bošnjaka pokazuje prema svemu što predstavlja Hrvate naprosto užasava.Srbi su početkom rata uzeli sve Bošnjačke teritorije koje su mogli uzeti ,posebice uz Drinu,a Bošnjaci to blagonakolno gledaju i šute ko pizde... A svaka Hrvatska inicijativa je dočekana ne na nož nego na kolac.
uzpasi jezik za te uzpaske zube
😂😂😂 cuj lekcija Hrvatskoj. Pa s tom cinjenicom da se u EU govori o Bosni, a ona nije clanica EU, je ocito da ovde Bosna dobija lekcije. Klix ne plasirajte lazne informacije jer ne znate o cemu se radi. Biti na dnevnom redu ministara VP nije dobra stvar. To zna svaka budala
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nevjerovatno je dokle ide licemjerstvo jednog ljudskog bića.
Jedini ugroženi u ovoj državi su Bošnjaci. Većinski narod ima ista prava kao manjina, s tim da narodi u manjini blokiraju državu na sve moguće načine i time onemogućavaju razvoj i napredak, a time i povećanje standarda i osjećaj sigurnosti. O tome treba Brisel da razgovara,a ne o izmišljenim problemima koje nameće manjina i susjedi.