Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Bosnjo ni stadiona kako treba...a puna usta BOSNE svima.....
@amy88 pa gledaj nema te ni vi šta kako treba da jedete, smrdite a puna vam usta govana o nekoj tkz.genecidnoj tvorevini a mi imamo dovoljno i stadiona , i svega ostalog o čemu vi moze samo sanjati. Nego uhvati se frule i pazi na ovce da vuk ne odnese ih
Bulevar@ zato u tvoje krezave mame puna usta kad stavi bosansku kucrinu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bošnjaci su brzo zaboravili ko im je u ratu POMOGAO svjesno kršio nametnuti embargo i slao oružje (čitaj ) spasio dupe !!!!! IRAN i PAKISTAN !!!!! Dobro upamtite ove dvije države i NE zaboravite da nam "bratska" Turska metka nije poslala !!!!!
@Mahalac .... Slabo je bilo tog oružja, ja sam bio borac.
@heraklitxy Bilo pasa bilo je...slali jesu,i oruzije i pare...a od toga smo mi dobijali 1/4 zato danas imamo punu BiH milionera tj ratnih profitera poput bakira duduka i covketa i njima slicnim.... Mi u nasoj mahali na Bistriku smo skupili pare i kupili 20 automata 92-ge...niko nam to nije dao nego smo kupili svojim parama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikakve koristi od tipova nema - nemaju politički uticaj nikakav, nemaju love za investiranje, nemaju znanja ni tehnologija za prenos, niti mogu biti fizička zaštita. Nikakve koristi od tipova. Koja je svrha dzabaloze??
Dobio je Bakir 4 vrece zlata na crno
Pa kad su šije ispotovale dogovor *_*
i daj im još 15 parking mjesta po Skenderiji
70% para koje i imamo sve je od donacija i da dadnemo nesto opet su drugi platili
Amerikancima smo do dzaba dali zemljiste za izgradnju ambasade... Valjda to tako kod nas ide.
dobili su oni para ali su ih podijelili izmedju sebe
Nije dobila država i građani BiH, ali je sigurno Bake Sebiji dao koji od tih miliončića. Sad si Sebi-Ja bar može sredit onu seljačku facu i manire.
Teško će to proći u ovom mandatu, muslimani su većina u predsjedništvu.
mamu im iransku, smrdljivi šiiti. oni nisu muslimani.
E ako je klixba došo do dokumentacije onda je istina. :-)
Kolika de nastati steta ako prodje Covicev izborni zakon kojeg jedino SBB i SNSD podrzavaju.
A kad se trebalo tući onda bili dobri? Ljudima bi trebalo dati na poklon zgradu u svakom gradu gdje su Bošnjaci bar 40% koliko su oni i Turci i Saudijci i Katarski šeici ostavili džamija u BiH da ljudi budu bliže Allahu i da se bolje slažu jedni s drugima. Evo, npr. svake izbore vidimo plodove ulaganja u BiH i tako 25+ godina.
Ovo je sramota, Iran je pomogao Bosni kad je najviše trebalo. Samo 3 milijarde je poslato za vrijeme rata. MILIJARDE