Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed zlaja, razbij nacionalne korpuse i uspijeh ti je zagarantovan
Samo naprijed, dokazimo cetaljima da je BiH dio Europe a ne sibira!!!
sdp najbolja politička opcija za sve narode i građane bih. s sdp-om sigurno u eurpu, nato i bolju budućnost. pametnom dosta.
BiH i njeni gradjani vec su u prednosti jer su na izborima birali promjene!!!
Da ti ćeš nas vodit prema tome. Oćeš al u hurcu,
Kasnis Zlaja a i sama Bosna isto tako. Evropska unija je pred raspadom, tako dok ti skontas voz za evropu prosao! A sta jos od vas pliticara mozemo ocekivati sem lazi i obecanja. Kad vas vidim muka mi je, a kad pocnete pricat jos uz to sa posudzenim rijecima, onda da izvines!
Ovo je kolektivna pusacina lojavih.
DAJ BA ZLATKO NE LUPETAJ :))))))
hehehe,Sluge,Servi eto onaj choban Mile Ferguson govori istinu!Hhahah !koliko ste se ono puta do sada cepali? Hahhaha chobani
do tad ce se e-unija raspasti. ne citate novine?
Da nije tužno kako bi bio meak popi.š.at se od šege
Shupljoglavi proizvođač magle!
\"Lazi lazi lazi meeeee..., ti to cinis najboljeeee..\"
A haosa, ja na onoj maloj slici na naslovnoj stranici mislio od Zlatka da je Mourinho. Kontam, sta Mourinho ima pricati o kandidatskom statusu BiH za EU?
Ja ne znam ko je ludji,on koji vas farba ili vi koji mu vijerujete ! Ovo vam je jeftina propagandno-politicka suplja prica,za malu djecu !
Pomagaj zlaja vadi nas iz bjede imas sansu da budes drugi Tito,ta se sansa nepropusta lako!!!
E ne moze tako! Prvo hocemo zlatne kasike koje su nam obecane a onda kandidatski status. Ja nikada ne dobih moje?