Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li preko Fikreta distribucija...
Zar se nece frljoka Fadil slikat i hvalit kako ih je on nabavio?
treba sanitu zovnut
Jel vas imalo stid ovi sto pokrase pare
A gdje nesta deset miliona??? Nadjoste u pola cijene
kupili od fikreta da ga koliko toliko opare i poklonice ustanovama sada ce valjati
jel preko Fikre
Kad Fahro nabavi
Zasto niko ne pise o tome da su dzamije otvorene prije skoro mjesec dana a da ni u jednoj nije izbilo zariste korone? A toliko su mnogi negodovali kad su se otvorile.
kad stranac mora za tebe tvoj posao radit. E moj Bošnjo
šta je njihovih 7 milion naspram naših (bukvalno NAŠIH) 10,5 miliona....
oba respiratora sutra isporučuju ili ...?
Kome? Sampionu evropskih integracija? Bravo majstore!
Solak na neispravnim aparatima.
Zašto nema Fadila...
Treba pod hitno napraviti uporedni test respiratora sa ovim Fadilovim pa da se vidi razlika, a onda krelca teretiti za sav lopovluk (naravno ako ga je bilo 😜).
Ta će ovi respiratori, Fikret je rekao da su njegovi najbolji, još dobiješ kilu zaleđenih malina i ventilator pri korištenju istih...