Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to hoce srbija da sutra kaze burek,cevap,sudzuk,przuta,pita,djuvec,bahklava,kajmak,lepinja itd su srbski proizvodi?! Bosna ima svoje proizvode i kupujte zdravu domacu hranu cuvjajte prirodne sjeme a ne OGM koje ce vam donijeti sa strane! BOSNA4EVER!
Vidi se da vam roditelji jos uvijek kupuju sve sto treba da imate! Kad nam cjene stranih proizvoda poskupe, a ostane samo domaci ne kvalitetan proizvod, svi ce te kukat. Niko gori prema svom narodu nije bio od nas samih! Navedite mi jedan domaci proizvod koji je bar prosjecan, da ima bar neki, bilo kakav kvalitet, a naravno da cjenom odgovara kvalitetu! N.je.bat cemo svi! Ja kupujem sta je jeftinije, a ne sto je domace! Upotrebi glavu! Pisam se na sve domace nekvaliteno i skupo!
E moj ministre, BiH je pod sankcijama od kako su se serbo-kroatski fasisti, zajedno sa tom istom MZ, pomamili misleci da ce je moci podijeliti. Al\' \"ne mere\" to tako moj ministre. Niste uspjeli ratom, ovako necete pogotovo. A ti moj ministre budi i dalje u zabludi i radi protiv zemlje koja ti daje ministarsku placu.
na platnom spisku bih, a radi za srbiju
nevjerovatno kretenski komentari. nismo ni zasluzili bolju drzavu. zbog takvih polupismenih a veoma glasnih kreatura kao sto je vecina potpisnika postova ispred mene, a po mom skromnom misljenju predstavljaju jedan reprezentativan presjek drustva, slabo ce drustvo bilo kuda. kako ono zapjevase: \"..zbogom zohari\"
TAKO NA I TREBA KAD SE GLASAA ZA ISTE LOPOVE..EJ MOJ NARODE SAMO ZIVITE OD KRSTA I MJESECA I ZVIJEZDE CHUO SAM DA JE TO PUNO PROTEINA....DA JEDNOM VJERU I POLITIKU STAVITE ODVOJENO....
kad je bih mogla svoje građane zarobit u izolaciju uvozom i kupovinom mudžahedina iz hrvatske za debele pare sto ne bi mogla isto sa krsenjem potpisanog ugovora
Moj ministre nesposobni, plitkoumni, korumpirani i prodani - iz BiH treba zabraniti izvoz svega, treba snabdijeti prodavnice domaćim proizvodima, ako nam nešto fali, onda to i uvesti, a ako imamo slučajno nečega viška ( u šta lično sumnjam ) onda samo to treba izvoziti 65 % izvoza mlijeka za Hrvatsku, a u našim prodavnicama 95 % Alpsko i Dukat - koga vi više pravite budalama! ZAŠTITA DOMAĆE PROIZVODNJE - KUPUJMO DOMAĆE!
bolje građane federacije ekonomski okupirat lijanovicevim proizvodima iz hrvatske i silajdzicevim iz turske.. jedan ima hrvatsko a drugi tursko drzavljanstvo ... eno ga hrvatsko bosanski lijanovicev potomak u hrvatskoj ima svoje carstvo samo u jednoj nekretnini vrijedno 15 miliona kuna
MA DAJ I SANKCIJE SAMO NEK SE NEŠTO DOGAĐA!
krepaj korumpirani kretenu
Dobro zbori ovaj ministar.
A u PM koliko ovih ministara imamo, ko je sad ovaj, 1000 nekih kretena samo seru i izjavljuju kako mi ovo mi ono a nista ne rade u zivotu.
E pa ministre ne moze se vise ni u ovu BiH uvoziti sta ko hoce i kako hoce a prodavati jeftinije od domacih proizvoda..... a ti idi ovima u Hrvatsku i Srbiju za koje lobiras pa s njima placi......