Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju sva pitanja,al ne znaju odgovore
@DANGUBIM Ne zele da znaju,to je prava istina!
Ovo ko kad radis test u skoli, ostane ti malo jos da sve uradis, i kazes "ajde predat cu, pa sta bude, ko mu je*e ma*er moze sestica"
Kakva država takvi i odgovori - nepotpuni.
@BulevarSinusoide Ne naravno, ti ces da odredis sta je drzava, a sta ne. BiH je medjunarodno priznata drzava, a ti mozes da je zoves "takozvanom" koliko hoces, sta god ti pomaze da lakse zaspis, nepismena gladna djikanska marvo.
@BulevarSinusoide HAH, tako je, ja se nerviram. Nisam ja onaj koji spamuje 100 komentara dnevno. "Ne postoji suverena drzava..." - eto odmah si se tu provalio. BiH je dokaz da postoji. Mozda je u matematici 2 i 2 uvijek jednako 4, ali ovo nije matematika, ako si uopste cuo za to, djikancicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta ste navalili na tu EU. Nije to za nas.
nece BIH predati nepotpune odgovore nego neodgovorni BH politicari i lopovi koji nece u evropu jer nebi mogli otvoreno krast a pretvarat se da su menadjeri
Odgovorili bi oni da znaju, ili da smiju.
Pa bolje vam je bez odgovora i bez ulaska u EU. Lakse je za korupciju, lakse je za oce naroda i lokalne ceribase, lakse je ne ispunjavati obaveze prema narodu, lakse je pricati o cjelovitoj BiH i otcjepljenju RS-a, lakse je zasjedati i primati pare za zasjedanje, lakse je zahebavat svoj narod nego se baviti jevropom.
Što nije zvizdic dao odgovore. za njega se govori da je pametan. Hahaha
Svima je jasno da HDZ , SDA , SNSD ne zele u EU.Tamo ne postoje "konstitutivna " plemena i poglavice koje dozivotno vladaju .Tamo se ne kupuju diplome.Tamo politicari na posao idu javnim prevozom. Tamo se korupcija kaznjava.Tamo moras znati strane jezike.Tamo je posten i vrijedan covjek uspjesan,bez obzira da li je clan neke stranke.
Brexit prije brexita
Sa ovakvim mamlazima na vlasti, EU nam može još samo dati zabranu apliciranja za ulazak u EU.
Zato će dobiti jedan, iz gaća...
Ne prolazi mi niti jedan komentar već danima ! Nema prostakluka, nema govora mržnje, nisam banovan... ali ne prolazi!
Samo im poslati email - ne pametujte ili idemo sa Englezima poslije Brexita da vas karamo.
Oni ne samo što neće u EU već ne znaja ništa, to je skupina nesposobnih ljudi za koje ovce glasaju 25 godina. Ni jedean od tih političara koji vladaju u BiH već decenijama nebi bili portiri u normalnim zemljama, šta narod vidi u njima i zašto glasaju non-stop za njih to je misterija.
@SaburlijaFederacija Razradili su sistem kradje izbornih glasova i tako kradu i namjestaju izbore. Odgovor naroda na to ,je masovni odlazak iz BiH.
misle nasi koda je to igra u kladionici.
Ovo se zove previse kuhara u kuhinji. Na kraju naprave samo buckuris
Pozdrav Bosno , Kao u školi , jesteli barem pravopis prekontrolisali mozda bude dvica. Uhljebari jedni nepismeni ,omladina ode u evropu a vi kaskajte u svojoj nesposobnosti.