Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ovako kasno pisete tekst , pa pola dva svi spavaju ha ha
nozda su poslanici sad nekad to podrzali haha
ništa nije slučajno, klix je anti bosanski .........!!
neki dan ste pisali da su ga podigli na zeljenu visinu i da je razmak izmedu stubova prihvatljiv
@sanjo87 Ne kontam, zasto ne grade tunel?
@StaGledasUociTeJbem2 Smrdonjo, sta ces ti na nasem portalu.. samo ga poganis svojim prisustvom...
A radna mjesta koja je bake obećao, mislio je on i na izgradnju mosta, eee posranici ne može to tako
da mi je znati samo oko cega i kad su se saglasali plemena u BiH.
cuj saglasnost! e onda se ne bi ovi most nkad sagradio. koja sala, cekati saglasnost bosanaca i hercegovaca.
Kako ce sada nas nosac aviona nazvan po bakiru isplovitiu mirotvorne misije iz neuma...
Ovi potomci konjusara kontaju da mogu nesto? HAHAHAHAHAHHAA kakvi luzeri
Mozete. Da podojite bosnjacke kite, zajedno sa vasim sokicama :)
Potomci austrougasrkih silovatelja nece izgraditi ovaj most bez dopustenja drzave BIH!
cime se ti zamaras
Dobro su se sjetili, ali što bi se reklo, babo je ruč'o. Gdje ste bili svih ovih godina kad se ovaj projekt pripremao?
Stvar je gotova. Hrvati su pobjednici jugoslovenske ideje, a srbi najveci luzeri. Poenta je da ne mozes drugima vladati, ako nisi sposoban ni sobom vladati. Njemci su pocinili svakakva sr*nja pa evo danas ih svi postuju jer su svi ljudi korumpirani i samo gledaju sebe.
promasio si temu
Vidi ovih,projekt od EU je potpisan,moci ce vam uplovljavati turski brodovi,uostalom ako se Hrvatski Neum ne buni sta se onda buni Meho iz Sarajeva???
Kasno Marko na kosovo stize dok se nasi politicari sjete ovi su dibili kesh iz EU prema tome uskoro ocekute most.. a poslje toga blokadu granica tako da necemo nigdje maknuti iz BIH ostavice nas kao ovce sto i jesmo sa ovim nasim visokim politicarima ..
ja redovno putujem, niko mi ne brani nista, bio sam svuda i mogu ti reci, da nije svijet mjesto za tebe i takve.. neka vas kuci
K a s n i t e mafijaši, most je gotova stvar !!!
Koji kretenizam... da obustave gradnju mosta Koja se budala toga dosjetila sada. Država nam se raspada, mislim ovo malo što smo imali od države a oni bi sada da nešto Hrvatskoj prijete. Evo sve ih trka stala u lijepoj našoj da vrate pare koje su dobili za most od Evrope
i opet nakon svih tih godina.... uvijek ist priče i uvijek ista sranja...
kao 1.BiH je tražila određenu visinu mosta,i Hr je to ispunila,a sad se ovi kao nešto prave da su važni,a kao 2. od mosta će i Neum imati koristi jer ga neće svakodnevno gušiti gužve koje jednim dijelom i odbijaju turiste,otvorila bi se mogućnost dolaska turista malo bolje platežne moći. kao 3. nema logike da ulaze veliki brodovi poput tankera jer turizam i prljava pretovarna luka ne idu skupa
Koji su balije faktor? Ne kontam.. Obicne jade.. Ja kao Srbin kazem da BIH nije trebal dobiti more, kada nije dobila kada je Tito povlacio liniju i dao Hrvatim drzavu na tanjiru, koju nisu dobili borbom, ne mora ni danas H..
pojma nemas jarane
@Denimen9 Kazi ti sta nije u redu... Nemoj te suplje..