Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REDAKCIJA, dajem vam dva minus (2-) za ovaj članak!!!
ma rano je do novembra 2011........
Od 31 oktobra 2010 FN je doneo zabranu za geoengenering/chemtrails, USA krsi zabranu sve vrijeme i nastavlja sa aerosolnim zaprasivanjem cijele Evrope.
al sere ne mogu vjerovati. pa skolovanje da dobijes licencu za komercijalnog pilota kosta manje od 100.000 eura, a da skolovanje kontrolora leta kosta vise.
jah i ocekujte tad povecan broj padova aviona nad nasim nebom -.-
koji nepisemin ljudi rade na sarajev x ahhhhhhhhhhhhhh on je navo
Piše \"do 10 000 metara\". Ko kontroliše letove na visini preko 10 000 metara? Eh da, Chemtrails-i opet ostaju, k\'o god nadgledao vazdušni prostor iz nad Bosne i Hercegovine.