Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce to da Proda novalic I mali.ljigavac iz srebrenice
Šta nam vrijedi kad ni jedne obične maske nismo dobili, bar meni nije poznato da je iko dobio eto bar masku ono najjeftinije. U apotekama se uredno naplaćuje najobičnija maska po 1,30 KM pa dalje... I kažu mjenjaj masku, hoću, al kad se ova pocijepa..
Zato što su vlasti uspješno prikazali rast "pozitivnih" slučajeva! zahvaljujuć medijima prije svega!
Opet maska 2KM
Čuvaj te to za jesen kad drugi talas navali. Ko preživi drugi talas preživio je.
Nabavljač je MALINA TRADE 😅😅👌👍
Prvo treba pomoć odležati neko vrijeme,dok u Vijeću ministara donesu odluku da će prihvatiti istu..Gdje prestaje logika,tu počinje Bosna,ko je to prvi rekao,zlatnu medalju je zaslužio.
To je razlog zašto imamo povečan broj zaraženih.
Sve ce se ovo prodavati ovdje
Samo daj sadake
gdje ce se kao i inace prodati nasim centrima za zdravstvo vec poznato
Hocel je Dodik primiti ili je njemu jos uvijek dovoljan jedan paket od 200-300kg iz Rusije.
Opet sadaka
Uvezani.
samodisciplina i zastutne maske su preventiva. Narod u zadnja dva mjeseca imperativ odlaska na more stavio kao pitanje zivota i smrti, a bojim se da Neum i slicna mjesta ne postanu drugi Wuhan. Idi u prirodu sa svojim bliznjima, odmori od svega, ali van guzve i postuj socijalnu distancu. Gore je sad nego prije 3 mjeseca i nije sala
Kada počnu ovako u tonama... a ispadne 2.5 grama po stanovniku
I onda kaže ne valja EU... Bukvalno su nam masu puta progledali kroz prste