Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratina k\'o u junca....šikljala bi krv ko iz kabla....
Ahahha... \'\' Srbi u Sarajevu zele tretman kao Bosnjaci u Banjaluci \". Pa sto niste odmah rekli, to je bar jednostavno. Hajmo, svi sto ste na osnovu srpskog imana i prezimena dobili poslove u drzavnim(federalnim, kantonalnim, opcinskim) institucijama i firmama, sve u ime reciprociteta, razgulite, ili jos bolje, mjenjajte se odmah sa Bosnjacima iz Banjaluke.
Rahmetli Pavle je pisao da Srbi ne mogu zivjeti ni s kim.
To im i jeste cilj jer ne zele ravnopravnost.
STA SE TOLIKO,GLODETE OKO DODIKA PA,ON BRINE SAMO O SVOJOJ STRAZNJACI.
za SNSD nećemo glasati sve dok u njoj imate Maksima Stanišića
uhh ..dobro je da nisu bili snajperisti na holideju! ...:D
Ovdje se nema šta komantarisati,okrenite ove nesuvisle riječi za 180 stepeni i to vam je istina,da pojednostavim,sve što kažu sasvim suprotno je istina!
A kakav drugi komentar očekivati od stanovnika G_uznog C_rijeva...stvarno ste nepismeni i nimalo tolerantni...sramota pa i za vas...a to o stočarstvu su dječije frustracije,jer je naš kraj vidilja kulturnih događaja u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji...pozdrav svim normalnim ljudima
Sta suka, glupane? Vidi zadnju sliku, izaso Mile napolje a napolju nidze nikog. Raju jednostavno boli kardan za traktoristom iz Laktasa. A Mile bez publike nije Mile, vec najobicniji coban. Ispo Mile zadnji kreten.
Ne sekiraj se ovcaru, nece niko vise nikad napast tu vasu vukoiebinu. Cak sta vise, trudicemo se da se nikad iz nje ne maknete, da ne kontaminirate okolis ;)
Mile za sve ti skidam kapu što govoriš u sred Sarajeva ali jedno si slagao...Hrvati su uvijek branili svoja ognjišta jer smo ovdje domicilni narod...ovo je naša sveta Herceg-Bosna i tko dirne u nju opet ćemo je braniti...branili smo je 92-ge u Ravnom dok su muslimani još govorili kako to nije njihov rat...zato su ovako i nagrabusili u proteklom ratu...
hahahahaha a Mile je car,šuka vam punim ga u sred G_uznog C_rijeva...e moji b_alijanderi,nikad nećete naučiti...Mile care!
Sa kaje Dodik SRbi i Hrvati nece braniti BiH u slucaju napada??? Hajmo Turci napadajte :)))))) Pogledaj mu pogled, vidi se da cojek nije sav svoj.
Pala je,pala je,pala je na Markaleeeeeeee.