Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu srbi napravili sr preko mrtvih tijela Hrvata i Bosnjaka. Od istine se ne moze pobjeci!
bravo market! jesu se ovi muslimani raspuhali, a nije ih bilo niti u nazivu drzave. sr bih su napravili srbi!
@@Vido, Ne lupaj gluposti. Bosna, nije unijela nikakvu drzavnost u Jugoslaviju, pa je ne moze ni iznijetiu iz nje. Jugoslavija je bila zajednica Srba Hrvata i Slovenaca. O vama muslimanima nije bilo ni rijeci. I tu SR BiH su vam Srbi napravili.
ALI JAKO DECENTRALIZIRANA PO ETNICKOM PRINCIPU...to je zaboravila reci ;-))) No ima jos dosta do eu, pa ce se muslici imati vremena navici na cinjenice....
JA KAD ULETIM U EU , IMA DA SE RASPADNE KO NIKO... KAD IM JA POKAZEM MOJE CAROLIJE IZ MOJE MJESINE :D
Velika Britanija je slična onome što je bila Jugoslavija u tome što su Vels, Škotska i Engleska imale svoje kraljevine, države itd i one su se ujedinile kao što je bio slučaj sa Jugoslavijom. Zaista ne vidim vezu poređenja sa BiH kao jedinstvenom suverenom državom koja ni po kojem istorijskom (sem genocidnom) osnovu ne može tražiti ocjepljenje.
To nikada i nije bilo pitanje.....pitanje je koliki procenat sadasnje Bosne ce biti ta Bosna koja ce se prikljuciti EU....ja bih rekao oko 22%...a mozda i manje, ako se EU bude brinula o Bosni. A mozde se i \'lepotica\' iz Engleske predomisli kada Skotska raspise referendum o otcjepljenu od V. Britanije
Pipo, idi u Albaniju, posto sí Albanac, i tamo trazi svoja prava´, ne pravi se vecim vjernikom od Pape!!! Ne mozes ti ovde da budes veci Bosnjo od svih kad si Albanac! Mars tamo!!!
a ja cu biti pilot i vozit cu avijon fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hvala EU-i na podrsci,ali nasoj zemlji BiH-i je genocid tvorevina terora i diktatura! Genocidni spiric radu sve moguce na unistenju drzave BiH-e ko i ostali politicari te sramne genocid tvorevine! Lopovluk na svakom novou po cijeloj drzavi BiH-i,srbski ratni zlocinci se i dalje slobodno setaju po genocid tvorevini,nacisticka srbadija iz srbije i dalje SANU ideologijom o velikoj srbiji drzi konce o sudbini nase zemlje i njenih gradjana! Ustav i jedan Predsjjednik,Parlament,Polic ija,Ministarstva,Budzet(jer nitko ne spominje DVA budzeta) i hocemo funkcionalnu,demokratsku,mod ernu drzavu BiH-u svih njenih gradjana! BiH4EVER!
naravno da hoce,al kad? za 100god?
Hvala na podrsci G-dji Aschton! Zna ona dobro ko su genocidna srbadija i genocid tvorevina! Samo Ustav jedne demokratske moderne i suverene BiH-e s jednim Predjsednikom,policijom,parlamentom,itd! Sigurno da stabilnost i polticko rjesenje BiH-e ne ide u koris LOPOVIMA na vlasti aktuelno!Gradjani za BiH-u koja ce dozvolit da napokon i oni zive ko svi ostali u EU-i! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina!
BiH će ući u EU 2011. godine al hidžretske.
nema ova pojma sta prica
Hoce to znamo i bez tebe ali kada??????????????????