Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doći će s boingče avionče
bih nece bit centar svijeta ni kad bi bila jedina drzava na ovoj planeti
Čavara konta da iskoristi frku pa da se useli u vilu Braun. Poslije ga niko ne deložira.
Meni je Papa isto što i Dalaj Lama..... ne znači mi ništa...
herceg, čavara, nefić... e moj papa da ti znaš ko se brine o tebi - propo bi u crnu zemlju od sramote da si ti odabrao da dođeš ko čovjek - prošetaš Marijin Dvorom uđeš u crkvu, izmoliš svoje i s nekim slučajnim prolaznikom kahvu popiješ - možda... ovako - patetični cirkus koji nas košta mnogo sirotinjskog kruha o kojem ti navodno brineš...
Dovest će u Našu avliju, suživot i demokratiju...
Pa cijeli dolazak i organizaciju placa Sarajevska / Vhrbosanska nadbiskupija. Sarajevo ce opet biti centar svijeta, kao mnogo puta u historiji. Svi katolici: dobro dosli u glavni grad BiH, njenu metropolu i grad koji svakoga doceka sirokih ruku.