Lijepom našom
0
BiH – Bosna i Hrvatska
Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji blam, rijetko viđen članak sa toliko mržnje i promašaja. Živio Goebelsov učenik. Ovaj portal se dosta srozao sa ovakvim komentarima i novinarima koji zbog svoje sljepoće i mržnje zaboravljaju načela struke.
Asime ispo su glup ko konj . HAHAHAHAHA GRUDA JE U KONAVLIMA . To ti je Republika Hrvatska. Jedino što premašuje neinteligenciju autora ovog članka je njegova zloba prema Hrvatima i Hrvatskoj . U Trokutu ništa nova ...
e moj Asime, kakav si ti davež, nemaš pojma ni gdje je emisija bila.
Jel ovog idiota neko stvarno plaća ili on plaća da mu se ova sranja objave??? Lijepom našom: Gruda (Konavle) (2/2) i još napiše: \"Da, to su one Grude u Hercegovini iliti državi Bosni i Hercegovini\" Ne, majmune nepismeni, to je ona Gruda (čak nije ni isto ime) kod Konavala, kod Dubrovnika, to ti je u Hrvatskoj ako nisi znao.
Je se čovjek prosro...
Opustena kako BoSna može bit za Bosance i Hercegovce.odakle Hercegovci u Bosni?
Bosna za Bosance i Hercegovce,vjera po vasem izboru!
ASIM BEŠLIJA LAŽE ! NEKA ME TUŽI AKO SMIJE ! ASIM BEŠLIJA JE OBIČNI LAŽOV ! \"Lijepom Našom\" je snimana u Grudama kod Konavala - Republika Hrvatska. KAKO STE SMJEŠNI !!!
ukinuli moj komentar...ccc e jadni li ste... BRENU CEMO \'EBATI,A TOMPSONA SLUSATI
Jao rasprava pa ljudi odmorite malo, stvarno ste neumorni. Ko od Vas poznaje svoje porijeklo duže od 100-150 godina, pojela maca jezik jeli. Budite svjesni jedne stvari, Bosna je uvijek bila jedna velika raskrsnica, kroz Bosnu su razne vojske prolazile i svoje sjeme ostavljale tako da na kraju Bosna odnosno današnja Bosna i Hercegovina imaju građane koji vuku porijeklo od Engleske pa do Kine i prestanite se više brinuti za susjedne države od njih nećete ništa dobiti svakako osim glasačkog listića.
HRVATSKA DO DRINE!!! +U+
yeremi bar uzmi neko islamsko ime kad toliko velicas azijate, kao npr budi is(Z)met, a ne ovako...pljujes po civiliziranim narodima i onda yeremi.. strange zar ne?
a sta rec drugo na ovaj glupi tekst nego: ZIVILA HRVATSKA !!! Pa nek se grize u svojoj tamnoj inferiornosti ko god hoce, a takvih nije malo u FBiH. Ko im je kriv za vlastitu smotanost i dezorjentiranost.
jesi glup, a na svakom članku ostavljaš komentare, poklopi se i ne seri dalje majke ti mile!!!!!!!
GIZA ti nisi austrougarka,ti si turkinja