Historijski muzej, Fabrika Papirna...
0
BiH bogatija za 16 novih nacionalnih spomenika
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenjam 16 novih novcatih nacionalnih spomenika za jedan Zemaljski muzej.
spomenik je uvijek bolji finansijski nego muzej. u muzeju moras platiti radnike, odrzavanje, zgradu, racune. a za spomenike, klepis pare od UNESCOa, a stecak je stajao tu 500 godina, moze i dalje. mozda platis nekome 5KM da pokosi travu okolo.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
ma ja ba, uvrstimo prvo džamije, pa onda sve ostalo...
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
Komisija nema veze sa muzejom, sta lupate vise. Ova komisija je mozda najfunkcionalnija stvar sto Dejton stvorio. Zbog nje se renovira Ferhadija u BL i stiti se masa kulturnog naslijedja koje rat nije unistio a koje bi mir dokrajcio.
jos 16 stvari prema kojima mozemo pokazati svu nebrigu i zapostavljanje.
nama treebaju fabrike a ne muzeji
http://www.change.org/petitions/državna-komisija-za-saradnju-bosne-i-hercegovine-sa-unesco-m-obustava-otuđenja-nacionalnog-blaga-bosne-i-hercegovine-stećaka
Bice i muzeja , prvo dzamije , spomenici pa onda muzeji..
kod nas bi se trebali bankomati uvrstiti u nacionalne spomenike
a zemaljski?????????????
Bravo Komisijo, bravo, tako se čuva država!
fino to...a kol\'ko manje muzeja?