Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Germany like this
@Labudovec U čemu je problem, ljudi na socijali imaju više nego načelnik opštine u BiH.
@Labudovec zamijenit cemo sda snsd i hdz. Necete vi nama govoriti da je dobro makar korjenje jeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ne sumnjam da su to naj, naj, studenti, sa najboljeim ocjenama, prosjecima , srebrnim i zlatnim značkama ali kad ''uđu'' u ordinaciju vidim koliko malo znaju, koliko su nevoljni da uče, da napreduju, usavršavaju se. Prestanu razmišljati o bolesniku/pacijentu jel tada uglavnom razmišljaju o: ''elitnoj specijalizaciji'', zapošljavnju na klinikama, univerzitetu, o vlastitom bogastvu kao mjerilu njihove uspješnosti. Hipokrat? Hipokrat ostaje na papiru.
Ako je tako,KAKO CE RADITI U NJEMACKOJ??? 😜😝😛 Ovdje je samo po onoj,da te mrze a da ti se dive
Sto Klix pravi pro SDA propagandu ua zadnje vrijeme. Jok, ne zele u Njemacku, vec zele da nakon tesko stecene diplome nadredena im bude SebiJa.
@hti Da si prezivio teror na UMC-KCUS-u pitao bih te kako bi se izrazavao. Bogu hvala pa postoji mnogo unosnijih poslova vezanih za struku.
99% njih ode putem Njemacke i neka ce, sretno im. Hvala Njemackoj kad hoce primit i dat im tolike plate, sto ovjde nikad nece imat.
Aaaaaaaaa
a neki su porucili i nesto drugo..
Situacija jeste bolja, imao sam 960 km platu kao ljekar prije 10 god.sada je ta plata oko 1200 km slicno revizoru sa toplim obrokom ali bice bolje. Vama sto ste dobili diplome zelim da odradite staz I prihvatite se specijalizacija usko vezanih za njegu starih prdara, fizijatrije, kratka I lagana I psihijatrije ako cete po bijelom svijetu(sat slusanja 100€).Bolje slusat njihove probleme nego nase.Tako cete unovcit nerjetko 7-8 god.studija
Sudeci po postu koji si napisao i sudeci po nacinu izrazavanja, prije ce biti da si bio na psihijatriji kao pacijent, a ne ljekar.
2,35*7,5*5,20+4%+staz = dnevnica .. malo te matematika zeza .. :D
Lazu kao pas.
zar nije na djelu famozna integracija univerziteta u sarajevu, ako jeste, sta je sad ovo??? samo pitam
Polozili zakletvu al ipak im je koverta na prvom mjestu, jel tako doktori ??
Ko zadnji ide, neka sve pogasi iza sebe. Viel Glück!
Jest bogatija sto posto za pola godine će i oni otići za Njemačku...
Sta se uradi od cuvenog fakulteta. Zalosno!
Ne zele ali moraju...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ko zadnji ode, magarac