Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt slovenac!!! Razumije se u on u pljačkanje regije zarad interesa svoje prepišljive državice!!! I ti si slovenac garant. Imaš posranu licemjernu facu!!! A j***la te vala i EU!!! Što s\' me utješio s njom...
MZ treba da izvrsi preuzete obaveze u DEJTONU da preko 2 miliona PROTJERANIH vrati na svoja ognista i radna mijesta. Kroz DEJTON I PRUD ide se na realizaciji dogovora iz KARADJORDJEVA podjela i nestanak BiH. Nama gradjanima se gadi od politike MZ ciji su rezultati katastrofalni i pogubni za drzavu BiH .Kroz provedbu Dejtona uglavnom se provodi projekat haskih optuzenika uz podrsku MZ koja je primorala ZRTVU GENOCIDA da prizna rezultate GENOCIDA da prizna RS nastalu na GENOCIDU I ETNICKOM CISCENJU i da na tim osnovama pravi buducnost svoje drzave. MZ treba da prestane sa namjetanjem rijesenja sa priznavanjem rezultata GENOCIDA priznavanjem RS,treba da je ukine na isti nacin na koji je priznala,da vrati gradjanima pravo na USTAV BIH koji su oni donijeli svojom voljom i da postuje volju vecine koja se izjasnila u kakvoj drzavi zeli da zivi.
kad mi pocnu pricat o ulasku u EU,hoce nesto da mi bude,sta mi dobivamo ulaksom u istu,nista,mi smo samo jeftina radna snaga bili za vrijeme one drzave,a pogotovo sad....
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH xD xD
Godine 1986 je EU postala iole konkretna. Mada je i danas nije \"neka\" institucija, jer kada Rusija ili Amerika prdnu, sva se EU potrese. Pa drug Tito je u tom poslu bio babo za evropske politicare. Mogli su samo da uce na njegovom primjeru kako se ujedinjuju drzave. A mi gluplani k\'o ovce blejimo za njima. Gdje su nas ponos, istorija i pamet. Nismo mi repa bez korijena ... sta nam je??? Mi podrezumijeva svi koji ovdje napisano razumiju bez prevoda!
za 3-4 god nece postojati eu !
Mi cemo ko turska cekat jedno 10 godina da preogovir počnu,a onda ce nas vuc za nos i narednih 10 godina,xd,ja prognoziram da cemo bit u EU oko 2025 god. ako se drzava ne raspadne do tada.
Mi (ex yu) smo prije rata bili ujedinjeni, pa smo se razisli. Sada nam EU prica o jedinstvu i sta to znaci. Eto na sta smo spali da ONI NAS uce sta je to bratsvo i jedinstvo. E yebem ja nas i nase politicare u nase glupe nacionalisticke glave.
ovo doveli nekog komedijaša?
da je njima do nas ukinuli bi vize i ostatku, a ne samo dijelu bih. Zna se ko moze putovati svukuda ko ne, i za mene je dovoljno da me se zivo j*** sta je u eu i sta se sa njima desava.
Ma vala više i ove EU mi je na vrh glave i međunarodne zajednice i naših kvazi političara i \"jadnog\" naroda i ekonomske krize...
hahahahahahahahahahahhahhahhhahaha
joj jadan ja, cuj za 3-4 godine bi mogla, jos kad ce uci pa za jedno 10 godina. a jesmo karine
Dabogda se raspala sugava evropska unija!! Sto prije to bolje!
mogla bi, al nece