Sporazumom o sukcesiji SFRJ
0
BiH bi trebala da dobije blizu 10 miliona dolara
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa skoro su BiH politicari dobili 800 miliona KM od MMF-a da si isplate plate. Ovih 10 miliona dolara ce im super doci da si obnove vozni park, uskoro izlaze novi Audi Q7
Igalo/Sutorina koje je pijana komunjara bez ikakvog dokumenta poklonila CG a i dan danas su na zvanicnim EU mapama dio BiH?
Braćo Bošnjaci,kjafiri Srbi i Hrvati će tražiti 2/3 ovih para da ulože u proizvodnju,zapošljavanje i kulturu,a mi ćemo onu 1/3 iskoristiti da finansiramo bombaše samoubice.
@ Hercegbosna ma mrs srpsko ili hrvatko genocidno pse-to, JEDINI KOJI SU FASISTI DOKAZANI GODINAMA I GENOCIDASI TO SU SRBI I HRVATI ! Jedini ste vi \"hriscani\" pocinili genocide nad Bosnjacima , Jevrejima i Albancima, SIKTER genocidna gnj-ido, SM-RDIS NA HRISCANSKE GENOCIDE PA KO DA SI ! VAS SIMBOL SU JASENOVAC, BIKAVAC I AHMETOVICi, SREBRENICA, PRIJEDOR, VRANICA I SVA STALA SIMBOL MJESTA HRISCANSKIH PATOLOSKIH I KOLEKTIVNIH FASISTA, EKSTREMISTA I GENOCIDASA ! Sikter ! NITI BOSNJAK PRASTA NITI ZABORAVLJA !
BiH dobila ,Srbija preuzela ! Pa hoce li je dati nama ?!
Ja bi`sve to razdijelio na Zlaju , Bakira,Tihog ,Dodika ........l Kad sve ovdje imaju ,nek imaju i tamo !Mke im se naderem !
Aha, pa zato sude vašim i smrdskim generalima u Hagu zbog \'združenog zločinačkog poduhvata\'? Psihijatru idi budaletino fašizoidna, mržnja koju sikćeš nije dobra za jetru i žuč, a i praviš žešču budalu od sebe.
Bolje ih je graditi nego dinamitom rušiti kako imaju običaj genocidna plemena poput tvog, budalo neoprana.
j.e.b.o. ti alija mrtvu m.a.t.e.r., shupchichu esdepeovski
Seher počni štedit. Za otplatu reparacija HB i RS.
a ima li sta da je ona zaradila a ne dobila
i kad dobije bit će kao da nije dobila. pa vi i dalje glasajte za iste igrače ;)
@ Hercegbosna ma mrs srpsko ili hrvatko genocidno pse-to, JEDINI KOJI SU FASISTI DOKAZANI GODINAMA I GENOCIDASI TO SU SRBI I HRVATI ! Jedini ste vi \"hriscani\" pocinili genocide nad Bosnjacima , Jevrejima i Albancima, SIKTER genocidna gnj-ido, SM-RDIS NA HRISCANSKE GENOCIDE PA KO DA SI ! VAS SIMBOL SU JASENOVAC, BIKAVAC I AHMETOVICi, SREBRENICA I SVA STALA SIMBOL MJESTA HRISCANSKIH PATOLOSKIH I KOLEKTIVNIH FASISTA, EKSTREMISTA I GENOCIDASA ! Sikter ! NITI BOSNJAK PRASTA NITI ZBORAVLJA !
Muslimani će nakon mirnog razlaza, morati otplaćivati dug Hrvatima i Srbima za svaki neželjeni dan boravka u zajedničkoj državi s Muslimanima, zbog izravne i neizravne ekonomske štete koju osjeća Hercegbosna i Republika Srpska od strane Boshnjakistana. 100 000 EUR po danu minimalno. Također program denacifikacije Bošnjaka, jer je to jedini fashistički narod u Europi koji ima bollesne snove o protjerivanju, ujedno i jedini azijski turkofilski narod.
Malo je to! Neće biti za još jednu agenciju
@Pero bolje da ste te pare ulozili za odlazak kod psihijatra, mozda bi vam djeca ili unuci postali normalni civilizovani ljudi.
Zgrada u Oslu će pripasti Hercegbosni.