Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce mo i kad dobijemo vize, kada nemamo para da odemo nigdje van..i
stvar je sredjena garantovano - tadic ce natjerati dodika da pristane na par koncesija da bi BiH ispunila uslove. prepao se Tadic na mu ne nagrne masa ruralnog,nepismenog radikalnog glasackog tijela sa zahtjevima za drzavljanstvo. S ukidanjem viza za BiH moze ih drzati na uzici sa distance a ne da mu prljaju Beograd. stoga i nova Tadiceva retorika. S BH pasosem bez viza u EU vec na ljeto...
E moj Mitre a šta će tebi viza kad iz rodnog sela nisi nigdje mak\'o, a i pasoš bogami nije jeftin. Nego prihvati se ti Srpskih pašnjaka pa volja ti čuvati ili pasti.
Kad bi ukinili vize bosnjakistanu, to bi znacilo da im mundzosi teroristi i gluhobukovcani mogu slobodno doci u Evropu, a onda bi bilo \"spasavaj se ko moze\". Zato nema nista od ukidanja viza simpatizerima Bin-Ladena sa 24 posto
jes ruzna ova slovenacka k.u.r.v.a, ne bi je j.e.b.o ni za 100 bjelih listi !!!
Amin.
Ako puste bez viza u julu, kupite specijalne nove brave za aute i kuce. Bice svega ahahahah Ahhahaha zivjeli nocni bravari. Vjezbajte jos malo, sta ima veze, pustice vas kad-tad.
@PIPO ne daju radi munđosa koje stitite i čuvate jer i sada pravite ratne planove da Srbe i Hrvate protjerate, ali nemoze. Koliko vas cijeni europa vidite po vizama samo vi i siptari ih imate, pa se malo zapitajte kako svi u europi putuju bez viza osim vas i shiptara.Jedini pravi lijek za ovu tvorevinu zvanu BiH kojoj je davno dijagnoza data, je RASPAD, DA SVI BUDEMO MIRNI I ZIVIMO KAO NORMALNI SUSJEDI. Zato, bolje trazite da se ova tvorevina mirno razdijeli, i da mozete svugdje hodati i putovati, a i raditi. BOG I HRVATI
skupa sa albanijom, islamofasisti kao zadnji...pa makar i sutra :-))
ha ha ha ha ha hah a opet se sprdaju sa ovim sirotim bosnijakima. dobicete dobicete...... zna se sta.
krvavi opanci i krvavi cetnosrbi terorisu drzavu i njen narod DOSTA vise!BiH-a i njeni gradjani zasluzuju demokraciju i mir! BiH4EVER!
Svaka cast Tanja!al Draga Tanja nista nema konkretno, obecanja ludom radovanja...BiH-a je pod terorom i diktaturom genocid tvorevine koja opstruje,gazi,omalozava,ponizava,blokira svaku demokratsku funkciju nase drzave BiH-e! Tanja duso slatka mi ovdje na zemlji Bosnjana imamo naciste vec dvadeset godina,srbsku teroru koji se igraju sudbinom drzave gradjana Bih-e.
ne moras se odricati BH pasosa ako uzmes pasos od susjeda
More al i ne mora bit. A dok se to ne sazna desetine ljudi se svakodnevno odrice BiH drzavljanstva i uzima drzavljanstvo komsija ukoliko ima bilo kakav osnov za sticanje istog. Nije ni zamjeriti ljudima, kad mogu Merlin, Hadzihafizbegovic, Alkalaj .................... sto ne bi mogli i oni.
ma yebat im mater, nek ukinu ako hoće, ako neće nek ne ukidaju, i snalazićemo se ko i do sad, ha ja