Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jovice bre, daj izmisli nesto!
Plan ce biti usvojen do kraja maja, to je krajnji rok...ne sikirajte se...XD
hahhaha..bas me iznenadjuje da ta vještačka tvorevina nema ništa...hahahahaha..nešmogu od smijeha...Cuj nema plan?!...hahahahahahah..Pa bilmezi-nema NIŠTA, ne tamo neki plan !hahahahahahah..fuj..
mi nemamo plan za normlan život i onako živimo u vanrednom stanju..........
Ukratko, BiH nema nikakvih planova za bilo sta osim za donacije ili plan pojedinacno politicara, kako napuniti sebi dzepove. A za Narod? Koji Narod?
plan BiH BEZ ŠUMSKE U BUDUĆNOST
Hitno potreban plan na nivou BIH u slucaju iznenadnog dobrostanja i rahatluka. u Bosni je katastrofa od 1463.godine kad je fralj Tvrtko izgubio tron.tako da nema potrebe planirati za katastrofu,mi zapravo imamo katastrofu goru od cunamija a to se zove RS
Da se ja pitam ja bih raspustio ovu drzavu... jedino se tokmaci u foteljama bogate na racun nje... ja od ove BiH nemam nista -.-
Jel nam se jos nesto gore moze dogoditi od ovog sto je vec sad >.< Japanu je bolje od nas (nista protiv japana) (;
Hitno napraviti plan sta da se radi u slucaju velikog cunamija !!!