Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo fino u 5. brzinu, te u sljedecih 7 godina sustici Srbiju i Crnu Goru, pa da lijepo zaokruzimo cijeli ovaj nas zajednicki zivotni prostor u ujedinjenoj EU bez granica i blesavih barijera medju ljudima. Hajde, ljudi... nemojmo cekati i nemojmo sami politikantskim budalastinama sabotirati vlastitio bolje sutra jer zivot nam prolazi, a proci ce i svi vlakovi za bolju buducnost ako se i dalje budemo peglali u maniri "povuci-potegni". Mi kao BH obitelj moramo postici dogovor ASAP! Moramo!
Jel ja ovo sanjam il ovo hrvat ovako govori a nista kroacija?
Problem je sta u BiH ne postoji politicka kultura...vizija BiH politicara doseze max 4 godine u buducnost...tko ce u koju fotelju zasjest hahhahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Majku vam vasu banditsku. I vama i vasim upitnicima. Imali smo onakvu Jugoslaviju kojoj EU nije ni do koljena...ali kad smo glupi, nista ne vrijedi. I danas smo sluge svakakvim bjelosvjetskim vucibatinama.
ja mislim ipak da će se to desiti 30 februara
I sta kaze Juncker prstom? To je taj, najveci kriminalac u BiH i u Hrvatskoj! A Covic se smije, ne zna engleski, konta nesto mu fino rekao!
Budimo realni i zapitajmo se ko treba bih u EU sve dok niču dzamije kao gljive....dosta je tamo njima njihovih isilovaca pa im trebaju i ovi iz bosne...mozda se varam ali mislm da sam na pravom tragu.
@nasasenkica01 A o paravojnim formacijama da se i ne govori..svi rade sve da se bih raspadne samo to ne smiju otvoreno rec jer nebi bilo za place koje im Europa sponzorira..
mogli ste i 30. februara.
koje godine?
Prije ovako, BiH 30. Februara predaje Junckeru odgovore na upitnik.
Sutradan, Juncker umro od smijeha.
Ovi nasi politicari rade pametno prvo ce narod da otjeraju u evropu a onda ce drzavu da odvedu za narodom.
Pozdrav Bosno , Hahahahaha po koji puta čitam Upitnik , a pomak uvijek nenormalno unazad.To samo kod nas ide a narodu sol u oči .
jedan ozbiljan komentar: Evropi je više stalo da uđemo u EP nego što je to našim političarima!
Ljudi,Bošnjaci trebaju biti prtiv ulaska u EU.Ta unija je jedna velika prevara.Država potpuno gubi nadležnosti,a Hrvati žele da uđu u EU jer ce tada biti povezani sa Hrvatskom na sve načine.
@Tau Pa i sad su povezani bolje nego ikad....eu otvara vrata sposobnim privrednicima i ostalim koji zele raditi posteno. Brzo se vide rezultati po ulasku..hrvatska je kasnije usla od madjarske, slovacku,poljske i rumunije a puno brze se razvija
Ma predajte ga 29.02.2018. Veće su šanse da odgovor bude prihvaćen.
"kako bi ocijenila spremnost države koja je podnijela zahtjev za članstvo da stekne status kandidata". Znači odbiće nas.
Majku vam vasu banditsku. I vama i vasim upitnicima. Imali smo onakvu Jugoslaviju kojoj EU nije ni do koljena...ali kad smo glupi, nista ne vrijedi. I danas smo sluge svakakvim bjelosvjetskim vucibatinama.