Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Biden širi pedofiliju. Creepy uncle Joe on Youtube.
Sve je to u pet deka! U 239 godina postojanja - SAD su bile u ratu čak 222 godine. Ukupno je samo 17 godina američke povijesti prošlo bez većih ratova.
Nema teorije da neko skine Trumpa njega mrze samo pederi neradnici i svako tko misli izvuci lovu na glupim pričama. Generalno lik nije za tu funkciju ali 100% radi za dobrobit USA i stekao je povjerenje običnog čovjeka radnika u USA i postao im je uzor je razmušlja kao i oni.
Trump ima i Cijelu Rusiju koja glasa za njega, vidi po EU sta rusi rade...
Tromponja ce ovom na tehvid stici.
Trump ovoga pojede za dorucak u utrci
A sto nisi rekao da ima najmanju nezaposlenost zadnjih 50godina, da nije poceo niti jedan rat i da je srednji stalez sretan i zadovoljan.