Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOMBARDUJ IH BAJDENEE ALLAHA TI !!!
Narod Republike BIH zaustavljen u cilju oslobadjanja svoje zemlje od strane amerike, koja nam je dala ovaj sistem u kojem nas dodatno koce ti celnici, a ameri dodju i palamude i drze nam predavanja, a sve su ovo oni krivi. AMERI POPUSHITE MI KUR KUR KURNJAK
OSLOBADJANJE ZAUSTAVLJENO ALIJINIM POTPISOM....ALIJA JE USRO MOTKU I PRODO BOSNU !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...veseli redneck u standardnoj ulozi šupljologa. ti se baš brinš za bh narode, taman ko i za carske pingvine.
A ovo ispuca fraze koje važe za sve kifla zemlje ko naša. Ko ono kad u geografiji učiš o klimi. Pa pofataš par finti i onda to važi za sva slična pordučja. Ko kad je Zemlja okrugla, ko i sve ostalo. Par varijacija i eto te opet na viđenom.
imas instrumente u rukama omoguci prolaz gradjanima BIH
ni sam nisi svjestan koji si ti smrad,prvo ste u dejtonu skrojili ovu ludacku kosulju,da bi ste bili na pragu rusije i zato vam sada odgovara ovako stanje ako ste za to da narodu bude bolje mozete to rijesiti za 24h uklonote ove smradove iz predsjednistva komplet vlade federacije i rs-a i presjednika rs-a ukinite sve kantone i ukinite federaciju bih i res proglasite BIH Republikom sa jednom vladom i jednim presjednikom bez obzira ko bio ali da nebi bilo majorizacije svake 4g novi predsjednik iz drugog naroda ali samo jedan mandat bez prava da bude biran za podpresjednika ili tako nesto rijesili ste problem.Ali to vama ne odgovara.
Ko o čemu, kurva o poštenju...
Koji čelnici koji jad, čovječe moja, pa ovi ne znaju ni šta drugo osim da žderu i bogate se. Gdje ti vidiš čelnike?
AMERIKANCI IMATE SRECU STO NEMATE MAKAR 50 HILADA SRBA ODMAH BI ONI TRAZILI SRPSKI ENTITET I MJESTO JEDNE ZVJEZDICE CETIRI S
Jebiga Bajdene, narod sebi bira čelnike, dakle do nas je. Da ste bili pametni, ugradili bi u Dejtonski sporazum da političari u BiH mogu biti samo stranci iz razvijenih zemalja zapadne civilizacije. Tako biste nas zaštitili od nas samih.
Zanimljivi ovi komentari, od stane anglo-saksonskih političara. šta to oni kažu ovdje, pa otprilike: Sistem je dobar (onaj ekonomski, sa parlamentarnom demokratijom i pod stranom kontrolom bankarskog sektora), i samo je na Vama da izaberete one prave da vas vođe na pravi put. Ovim se odgovornost za sve loše prebacuje na neke ne-imenovane političare i one koji će, kada budu izabrani, biti ubrzo proglašeni nesposobnim i lopovima. Mi smo okupirana zemlja, samo što je prije bila strana vojska na ulicama, pa je narod znao kome da jebe majku. CBBIH sprovodi politiku stranih banaka, od kojih valja prosit koju marku. Naše banke su stavljene u nezavidnu poziciju, jer za razliku od strane konkurencije nemaju pristup ECB-u. Preko monetarne politike, stranci kontroliraju kompletan politički i ekonomski život zemlje . Bilo koju Vladu ti izabereš, ona ima vrlo ograničene mogućosti jer monetarna politika i sav novac u rukama stranaca. Nama je ostalo da se igramo traži lopova
@Kraftwerk Ja stvarno ne znam zašto ti misliš da se uvijek moraš javiti da daš komentar o nečemu o čemu nemaš pojma. Je li te netko plača za to?
Koja ba sporost? Koci nas kriminal organizovane mafije koja vlada ovom drzavom. Sta se koji qur@c ustrucavate stvari nazvati pravim imenom. I nabijem i vas na qur@c, da vama nije u interesu ovakva situcija davno bi se to promijenilo. Imate bonske ovlasti da pometete govna s vlasti a vi njima ceskate jajca.
sta se ti javljas cetalju?
Šta zna narod šta je napredak
"Biden: Narod BiH zaustavljen na putu napretka zbog sporosti svojih četnika"
narod je celnike birao, narod je kriv za svoje stanje
Ameri i Srbi su krivi sto je status kvo. Dok su Ameri pritiskali Srbe, sve je dobro bilo. Cim su oni stali, pocela se raspadati Bosna.
Do naroda je sve. Narod ovca šuti i trpi.
Eto ko on naivan pa ne zna da u postratnom periodu na vlast u svim takvim zemljama dođe mafija. Pa eto ko mafija spora, pa polako, biće bolje. A ono i on i svaka budala na svijetu zna da mafija se ubi da stanje sačuva kako jest kako bi što duže muzla državu koju je zauzela. I dođu kao u nekakvu posjetu i simuliraju da ne znaju s kim imaju posla.