Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on nista cestitao nego sluzba, ne zna on ni kako mu se djeca zovu
Pa ne radi predsjednik 95% stvari vec njegov tim.. to nista ne umanjuje jacinu
DjokaKrivalj 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Samo da podsjetim kad su glupe Bosnje slavile kroz Sarajevo kad je Biden pobijedio...
Legendo ko god da pobjedi bitno je to proslavit jer ce naredne 4 godine taj covjek odlucivat o nasoj sudbini. Tako da nije glupo to nikako, ako ga pljujemo mozemo samo sebe sjebati.
Krepo do iduće proslave, ako moze i ranije. Hvala
Senilni starac.Pored njega sutra bi i mi kao palestina zavraili.Sto nije iskljuceno...
Ovaj covjek nezna kako se zove
Mrš
Oh kako lijepo od djeda koji voli malu djecu.
Donijeli ste dejton donesite i građansku i riješio si sve probleme
BiH je vise ocekivala od Bajdena..a ono, nikad gora kriza!
Nezna cojek ni gdje mu je g....z.......a a kamoli g......l........a.
25. Novembar je blizu. Dan ZAVNOBIH-a je praznik države BOSNE I HERCEGOVINE. Ko ga ne proslavlja, taj ne treba ni da živi ovde. Znači, ima "rezervnu" domovinu.
E pa hvala dide,vjerujem da ne znas ni gdje bude ta zemlja.Znao si prije 30 godina kad si drzao jake govore za Bosnu,da bi sebi zauzeo fotelju. Ali,evo poslije toliko godina ponekad posaljes neko pismo i nemas pojma kako je u ovoj zemlji. Ali,i ti si obolio,ostario,posenilio,jedva hodas,primakla ti se zemlja,a hoces da budes mladic. A valja se spremati za kabura i odgovaranje.Svako ono dijete koje si ubio u Palestini ce te pitati zasto je ubijeno,a i djeca Bosne.
Nemoj nam ti pricati o nacionalizmu vi ste i zakuhali da se raspadne yugoslavila gdje bi mi danas bili da nije rat bio sad bi iz njemacke da rade kod nas ali nazalost poglup narod..
Najgori predsjednik u kratkoj i nasilnoj istoriji američkog naroda, pravi eksponent moralno nakaradnog sistema vrijednosti modernog zapada, marioneta j krpena lutka na koncima koje vuku cionisti....
Ne bi me zacudilo da nam je cestitao Bajram. Vjerovatno bi, ali ovo on nije ni pisao.
Ma on misli da je bosna neka basna