Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kolaps", čega? Poljoprivreda je zadnjih 20 godina u kolapsu kako je počela bježanija u gradove. Što se tiče cijena poljop. proizvoda ni tu neće biti kolapsa jer uvozni lobi radi dobro svoj posao. Jesi li ti prijatelju vidio koliko je kilogram špinata iz Hercegovine. Pa hebote nije faširano meso. Isto ovako su vrištali poljoprivrednici u Srbiji kad je došao LIDL. Sada i oni postali konkurentni sa uvoznom hranom u LIDL-u.
Mi se razumijemo u ekonomiju kao ja u Akcelerator cestica
Ma koja zemljoradnja,idemo na ispitivanje svemira.Mozda psenica krene sa neba.
Prvo se dignite i skinite 90% onih koji primaju podsticaje, a u zivotu nije vidjelo obradive povrsine ili stoke. Da ne pricam o milionima koje su pokrali celnici raznih udruzenja i zadruga.
Zasto bi isli ispred OHR-a? Dzefer i Komsic svaki put kazu da su to problemi koji se moraju rijesit unutar BiH vlasti i da ne treba nicije mijesanje
CIRKUS
Ne sekirajte se,Konakovic i Nasa stranka ce vas spasiti.tatanatattttnnnaa
Nece drug...ovaj Bico je SDA,cak je prije 4 godine bio na listi za Vogoscu
Poljoprivrednici hoće pare bez motike hahahahahahha naravno kao i svi ostali hahahahah
Neka poljoprivrednici idu kod Sejde tražiti lovu
Ove pare koje su namjenjene seoskim lopužama uložite u mlade IT-ovce, programere, nauku. Imali su 20 godina podsticaja i mogućnosti da preporode zemlju. Nisu ništa uradili. Idemo u korak sa vremenom.
@Elipsalo Koja se zemlja obogatila od poljoprivrede? Ne bulazni. Ja ne znam jesu li vece budale ovi sto se bave poljoprivredom a znaju da im se ne isplati, ili ovi sto im placaju poticaje. Radi posao koji se isplati. Gdje logika ici u biznis koji nije profitabilan.
a od kad vise propadaju,a svaki mercedes i traktor pred kucom
Glasajte za nas, glasajte za nas, jer ako ne glasate za nas, niste glasali za spas 😂
Eh bas me zanima hicete li ispuniti obecanje o blokadinili cete se po obicaju (isyo ko i ostale kategorije koje Vlast konstantno hamdri) usutiti ko ckepi
Ako možete poponiti anketu o ishrani : https://goo.gl/forms/fZWLvrecpjwuuD9r2