Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci,svaka vam cast
dobrodosli momci. al' zar vam nije bilo lakse i brze autobusom ili kolima.
"Cilj nam je povezivanje dva grada" znaci prometovace redovno na toj liniji ili sta?
:)))))))))
Мисле да су Босанчероси, па се возају без кацига.
ovo je za svaku pohvalu, ali vozati se biciklom kroz pjesaku zonu, ne ide, jer to nidje na svijetu nema;-)
Ti jos nisi uklonjena sa ovog portala, poslije danasnjeg komentara-citiram-" Prava je steta sto su vas u Jasenovcu pobili samo 700 000 "... Ja mogu razumjeti donekle ovu nasu musku otrovanu balavurdiju, hajde , maldo musko, glupo, ali ti zena, ako si to uopste, imas i godina reko bi se, davati takve fasisticke komentare a na sva usta zijevati o nekim tamo zlocincima... A onda skoknes na slijedeci clanak i prosipas ova srculenca, satro ljubav... Vjeruj mi, po svojoj prirodi nisam mrzitelj nikoga i nicega ali su mi takvi ljudi poput tebe odvratni a ti konkretno najodvratniji komentator na ovom portalu.
Pises komentare na klixu u 21:43 subotu navecer, nadji si zivot PACENICE, ili djevojku ako uopste postoji neka dovoljno ocajna da bude s takvom luzercinom kao ti. Mrssss
PRIKAŽI ODGOVORE (3)