Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje elektronski citaci naprimjer "Kindl". Da li se moze posuditi samo elektronska knjiga bez citaca? U Skandinaviji odete preko interneta u lokalnu biblioteku gdje ste clan i posudite knjigu koju zelite. Knjige se posudjuju na mjesec dana i poslije mjesec dana knjiga nestane sa citaca. Ne morate odlaziti do biblioteke da vracate knjigu.
super stvar i treba ici u korak sa vremenom ali svaki pravi knjigoljubac zna da nema nista ljepse do mirisa hartije u rukama.
Svaka cast! Ovo je lijep primjer prilagodbe danasnjem vaktu
Niko ne cita danas, ja bio prosle sedmice u EU pola eura knjige kakvih hoces u svakoj prodavnici... Nove ...
@Korisnickoime666 ... to ti je vazda šund al eto knjiga je knjiga :)
@levis ... da, uglavnom nekakve suplje knjige i sto kazes za potpale hahahaha a mozes je koristit i za to da je stavis negdje nek smeta :D i ja sam kupila jednom, 1 euro kostala :D i pomislila bas super, povoljna knjiga, međutim, kasnije kada sam procitala (i da napomenem, nisam uspjela sve procitati- nemoguca misija!) vidjela sam da je to bila najskuplja knjiga koju sam ikada kupila :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAO UKINULI KOMETARE A OSTAVILI SNIMAK MA SRAM VAS BILO FUJ KLIX !!!!!!!!
Odoše polako ali sigurno i knjige i svi štampani mediji u zaborav. Sa jedne strane, pozitivna informacija, smanjiće se (nadam se) sječa šuma radi proizvodnje papira, ali sa druge ode u nepovrat čitava jedna epoha. Mada, ekološki gledajući, i proizvodnja "kindleova" više zagađuje šume nego što im pomaže. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Ja...........ali nista bez mirisa stranice.........
@mirrorce Vidim koliko si ti načitana sa tim tačkicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)