Prijenos susreta reprezentacije BiH
1.8k
BHT1 kažnjena sa 25.000 KM zbog reklama tokom utakmica
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto je najzalosnije, tu kaznu ce indirektno platiti ljudi koji su se zalili na ove lopove tamo. sreca pa im ja ne placam pretplatu i njihove manifetluke.
Neke, neka, hoce oni \"Ovako\" kobasice preko pola ekrana
\'\'...s obzirom na to da je riječ o ponovljenom kršenju u kratkom vremenskom periodu, izrečena je odgovarajuća finansijska kazna\" pa naravno da su ponovili prekrsaj kad su oni opet dobri tu, kazna 25000 km, a oni zaradili 10 puta toliko.
Mislim da je kazna zaista premala. Frustrirati ionako isfrustriranih 1.000.000 gledalaca je zaista dno dna. Razmišljao sam da poslije onih tortura prestanem plačti pretplatu, ipak plačam još uvijek.
\"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica\"
Opet cemo mi tu kaznu platiti!.. I nije mi jasno zasto se uopce placa rtv pretplata? da slusamo one nepismene komentatore koje veze s vezom nemaju. Zoranu Šuki svaka čast ovo ostalo..zalutalo na drzavnu televiziju.. Kakva drzava takva i tv!
kome oni ovo plaćaju???
Neka. neka eto vam sad JUB - jupol i ostalo :D
I vas bi trebali kazniti zbog ove glupe internet sapunice. Btw. Spanski vam je na nivou, ofirate se samo!
Trebalo je kazniti odgovorne osobe a ne BHT jer ovo je opet po našem džepu. A o komentatorima sportskih prijenosa ne treba ni trošiti riječi,svi najednom sportski stručnjaci, da ja kad gledam utakmicu ona je bez tona ,nemam živaca slušati, Kristića, Ahmetovića , Vilića i ostale smarače...
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
HOCEMO KOMENTARE LJEPOTICAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NJGORI KOMENTATOR SVIH VREMENA B O R I S B I L I Ć nisi ti bolan za komentatora ti trebaš da montiraš priloge i to je to
patriot, ti si toliko glup, da nikad ne motess shvatit da je bilijar igra samo za izrazito inteligentne ljude, a ocito ni fudbal bass ne kontass, i on ti je komplikovan, jer Igor Kristic je jedan od boljih nassih komentatora!
Neka ih kazne zbog losih komentatora koji nam kvare prijenose i uzivanje uz utakmice itd itd
jos da mogu kako ih kazniti zbog onih nesposobnih komentatora, joj tobi bio praznik, igore prenosi bilijar mami ti ga stavim glupoj
Sjecate se onog BiH-Portugal LAGER D.O.O