Komentari (526)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričajte šta hočete al Sebija pravi red
Sebija pravi red, nije ona problem, problem su Bakir, Fahrudin, Damir Niksic/Zlatko Lagumdzija. Ali nema veze, dolazi Hare Silajdzic nazad u predsjednistvo BiH!
Sebiji puna podrska za uvodjene reda, rada i discipline i stavljanja pod kontrolu polubogova u bijelom :DDDDDDDDD .
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Mala predstava za glasace SDA. Novinarka postavljala pitanja koja su unaprijed dogovorena, totalno neprofesionalna. Opet etnonacionalisti uzimaju izbore a ja odoh odavde.
@BosnaUAmanetu Ako si vlah ili šokac voljno...
De kad pođeš ugasi svjetlo, nek se narod makar hebe u mraku 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Namirices se ti Sebija na jaranskim ugovorima koje sklapas sa privatnicima.
Vi iz Sarajeva dodjite u Tuzlu. Platite nama i mi cemo vas lijeciti.Ionako nam uzimate pare.Vrijeme je da ih vratite.Moze i u ZeDo.Nevazno samo dodjite
Omg kolko je zaposlila fejk profila i lajkova ..fuj :S
Sebiju ta presjednika i da jednom vise se stane uhljebima, lopovima i javasluku u ovoj drzavi, pa da vidis kako BiH- cvate! Samo ove sto su lopovlucili treba kazniti zatvorom i oduzeti imovinu za sve sto su pokrali i unistili!
koji si ti naivčina
aaaaaa kad će biti repriza da ni tad ne budem kod kuće uopšte
Na ovoj temi je sukob SDA poltrončića sa rajom pa su poltrončići odnijeli pobjedu jer je ovo krucijalno pitanje za SDA, pa su se njihovi botovi fakat pravo zadali. Polako.Idu izbori.Seljaci vas ovog puta neće izvaditi.
Molim lijepo da pogledate ovaj klip o Bakiru i Sebiji i da se evo, prko klix-a, zajednički pokrenemo. https://youtu.be/oo33wfwWEow
A ko je u stvari Lejla ZVIZDIĆ? http://avaz.ba/vijesti/249232/lejla-zvizdic-manipulacija-poliklinike-karabeg-je-da-ih-klevecem-i-vrsim-pritisak-na-pravosude http://depo.ba/clanak/129624/lejla-zvizdic-sta-sam-ustvari-zeljela-korigovati-kod-estetskog-hirurga Sredila je Sebija da ona konačno bude "mačka". Sve je ovo štimaljka SDA. I intervju i sve drugo. Gola manipulacija.
Nazalost mnogi jos razmisljaju po staroj logici - zavrsi skolu da ne moras raditi. Vrijeme se mijenja i bez rada nema napretka. Ova zena je zmija, ali mi je drago sto uvodi red - pa tamam se neki dr specijalisti i ljutili i odlazili.
ova će sama da uništi sda. samo čekam da je botovi izaberu na neku premijersku poziciju pa se odmota ciganka iz ćebeta. dosta više feudalizma majkumu
Ljudi ne govorite napamet bez argumenata. Zavela je red i cijeni radnika a neradnici se bune. U bosni sve sto valja ne moze se svariti vec samo kritikovati
BHT najavio film, a objavio intervju sa Sebijom Izetbegović: tipična demokratije jedne porodice i " neovisnost" Javnog servisa. Mislite li da ste poslije šminkanja postigli efekat? Ne! Samo ste pokazali kakvo vam je lice. Pljunuta RTRS!
Đaba ti ga posao Sebija! Ovoliko otova sa plusevima nebi ni Alija 1992 god dobio. Znamo da se sve kreće protiv tvoje " sreće" koju si sebi skrojila. Što si sebi krojila tvoje je - no ostavi narod i našu djecu. U pamet se ženo! Ničija ne gori dovjeka - već samo zavjeka!
Pogledajte prvi komentar sa najviše lajkova, dovoljno je da BHT zabrani čitavu emisiju na intervenciju SDA i njihovih vazala koju mi sponozorišemo plaćanjem pretplate, ubaci par scena kako Sebija vazi i onda Bošnjo mrtav - hladan napiše '' pričajte šta hoČete al Sebija pravi red '' a budale to masovno podržavaju. Odlazim iz Bosne, je?em vam majku svima.
@rrikikiki Još mjesec dana i onda viza za rad u Njemačkoj. Neću se nikad više vratiti, nije ovo više stvar novca i posla, mene psiha ubija sa ovakvim narodom oko mene i društvom uopćeno. Smeće smo od naroda i kraj priče, uporni u svojoj gluposti pojačanom općom neinformiranošću, neobrazovanjem i klerikalizmom. Imam sad 30 godina, sljedećih 30 ću proživjeti punim plućima ne osvrćući se na mišljene opisane bosanskohercegovačke javnosti. KONAČNO SLOBODAN !
ovo nije objavljen intervju, vec ponovljen sa tacnim uputama sta da kaze. valjda ce jednog dana izaci i onaj prvobitni, pravi zabranjeni.