Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i pored takve situacije svaki dan vam po dvoje novih podobnih osvane u programu,mars stoko....
kako placaju danijelu mijatovic 😁
@pikac: Pa sad, ima vise nacina... :D
60 kanala 13,90 KM BHRT 7,50 KM Ko je ovdje lud, gasite se odmah sto se mene tice.
Naravno da ste ušli u krizno stanje kad za direktora imenujete ratnog dezertera sa pshijatrijskom dijagnozom, koji je sad šef ratnim vojnim invalidima i na kraju, kojeg li apsurda i onima koji su preživjeli Srebrenicu !!!
Napokon
Amin da se ugase! Djubrad!
Sve sto nije uspio Karadzic tokom rata da unisti,pobije i raseli uspijela je BiH vlast svaka im cast rahatluku nigdje kraja nema .BiH ne moze opstati kao drzava niti ima ko sposoban i zainteresovan da je ocuva tako da sad sam siguran 100% da nema drzave ,nema nacije, nema televizije,nema para,nema skolovanog kadra,nema suda,nema muda,nema pravde,nema posla,ne zna se vise ni Himna ni Zastava ni jezik to ce na kraju bili pola Srbiji pola Hrvatskoj a mi Bosnjaci pridruziti se Sirijskim izbjeglica
Ajd vise ugasite se, neradnici, samo kukate
Jedina Drzavna nacionalna televizija koja se placa putem satelita u Inostranstvo je BiH Tv .Vjerovali ili ne sve ostale drzave na svijetu su besplatni kanali sto je duznost i interest svake drzave da informise svoju naciju u cijelom svijetu.Nemaju para da odrzavaju televiziju a toliki novac smo dali za gledanje BiH tv i ostala govna ispade Dragana Mirkovic mocnija od drzave BiH sve pokradose
Ugaste ga slobodno . Imamo Fejs Teve i hajat.
ko nijih uopste gleda
nedeljama kukate, DAJ UGASITE SE VIŠE. DOSTA JE NAMETA OVOM GLADNOM NARODU, GASI SE I ODMAH JEDAN NAMET MANJE! Da slučajno niste bar u jednom pokušaju od nekoliko emisija izvještavali od fedealnoj sirotinji, hahaha naravno da niste MRŠ LEZIHLJEBOVIĆI I PRODANE DUŠE, GASI SE ODMAH!
Emitujte samo one sedmice na cirilici hahahaha ionako vas niko ne gleda....
A kadra koji imate viska 300% koje ste doveli preko kreveta, rodbinskim isl linijma pozavidilo bi vam i koje Ministarstvo!
dabogda se ugasila amin lahi jarabi ionako pljujete bošnjake na svakom koraku,stoko nevaspitana,kancelarije su vam pune dima,kad dođe brega štimate mu kurve i onome njegovom ganciju
Kome ja plaćam RTV taksu? Vama što te pare pojedete i popijete. Plaćam je*eni porez na televizor, koji i ne gledam. Imam kablovsku i uopšte se ne vrte domaći kanali (osim AreneSport). A i tu kablovsku plaćam operateru svaki mjesec. Gdje nestaju sve te pare? Šta radite sa njima? Možda bi se ovaj narod i više tolerisao kad ne bi bilo televizije u Bosni.
GGAAAASSSIIIIIIIIII
velika steta u pm, program nema nikakvog sadrzaja trebalo davno ugasiti