Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponosni neplatisa rtv takse/pristojbe. kada sam vidio da se Borjana Kristo javno hvali da ne placa rtv taksu a ni sama ne zna koliko joj svaki mjesec hiljada i hiljada lijeze na racun, sto bi placao ijedan normalni gradjanin koji radi za crkavicu i zivi od plate do plate.
U svim uredjenim zemljama, na drzavnoj televiziji rade iskljucivo skolovani novinari, koji su medju najboljima u svojoj zemlji i imaju etablirane karijere. To nazalost nije slucaj sa BHRT-om, na kojem su zaposljavali ljude kako su stigli, pa je tako slabio i kvalitet programa. Sad se hvatajte za glavu.
pa svakako je bez veze program nista normalno nema da se gleda treba vas skroz ukinuti samo hapate lovu narodu
Ja sam da se ugasi iskreno bacanje para.Gledanija kamera u Konjicu
Izgleda da smeta sve što se zove Bosansko Hercegovačka radio televizija ,a ne smetaju rtRS i rtv HB i male rtv kucice sto stranke drže sa seoskim novinarima koji zamisljaju da su neke lokalne zvijezde.
Simboličnih 1000 ha ha ha to simbolično u BiH
Pa ima visi sud od toga u Banja Luci. Zasto se RTRSu ne blokira racun?
Placas rtv taxu a zapravo parw dajes Dodiku. Kako to jbo te. E necu vise. Kad politicari mogu javno reci da ne zele placati necu ni ja. Uz Dodika i Covica za ovo sranje je kriv i Bakir i njegovi puleni iz stranke.
Sto bi rekli "Jazuk"
Cuj, ko ce rjesavati. Pa valjda imaju upravni odbor i direktora. Sto bi se oni vjecito izvlacili dok svako drugi mora da opravda lose poslovanje.
Zato strucnjaci u upravi uzimaju cifre
Smijeniti sve članove UO BHRT i na čelo BHR1 dovesti Senadu Čumurović a na čelo BHT1 Mirsada Purivatru. Donijeti pravilnik o ponasanju uposlenika od portira do direktora i clanova UO da niko me smije svojim stavovima ni na koji način omalovazavati i negirati ovu zemlju, njene narode... itd neko ce to sigurno znati lijepo firmulisati. Sta ocekivati od tv koja na celo dokumentarnog programa postavi notornog T. Milovica? Ma to treba prvo te takve potjerati s tv.
molim vas dase ugasite i da niko ne rjesava probleme
jel to nekad bio van krize??
jedan sasvim korektan i normalan prijedlog, ugasite sve iskreno ja neznam ko vas opste gleda !
Plaća li pretplatu porodica Crnjac, vašeg novinara što prijeti Bošnjacima?
Gasi to.