Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROFESIONALNI VOJVODA ŠABIĆ!!!
@mige83, https://forum.klix.ba/federalni-vojvoda-ko-je-uistinu-dzemal-sabic-t133054.html Nezakoniti i ucijenjeni direktor FTV Džemal Šabić je bio pripadnik zločinačke VRS i kriminalac koji je krao automobile.
Vojvoda Šabić Đemo je bio u četnicim u Ilijašima u proteklom ratu a poslije rata je pravosnažno osuđen za saučesništvo za terorizam. Osuđen je i za razbojništvo jer je ukro čovjeku Golfa, ovo je vrlo lako provjeriti. EH ETO KO JE DIREKTOR FTV. PS. A suprugu je zaposlio u Federalni fond za rehabilitaciju invalida!
@Gumica, https://forum.klix.ba/federalni-vojvoda-ko-je-uistinu-dzemal-sabic-t133054.html Nezakoniti i ucijenjeni direktor FTV Džemal Šabić je bio pripadnik zločinačke VRS i kriminalac koji je krao automobile.
Nek im hep hb salje racun za predplatu uz struju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos jedan od dokaza kako su svojim pipcima poklopili i medije. Sprega socijal-demokrata,sda-ovaca i pitanje je dokle tako. Molim međunarodne faktore da naprave reda. Jer to gore navedeni nisu u stanju.
Lopovluku će kraj na zimu... A i nacionlistima i fašistima...
Necu da placam Tv taxu.
Potpisuju:Dejan,Zoran i Ljubomir da su profesionalci sad stvarno treba bit lud pa platit rtv taksu.Žali Bože sto nisu ljetos u stečaj nisu otišli.
MA VIDI IMENA UPRAVE I SVE CE BITI JASNO srpsko hrvatska koalicija
Poziv Bošnjacima i svim patriotama da nikome i nikada ne halale ubijanje djece, ni njima ni onima koji se s tim ponose, koji omalovažavaju djecu kao žrtve rata. Pozivam sve da bojkotom prekinu plačati RTV Taksu i izvrše moralnu obavezu kao pritisak da se likovima zločinačkog uma ne dozvoljava da mogu biti nosioci javnih dužnosti. Ne može neko se šprdati ubijenom djecom a ja njega plačati. RECITE NE ali konkretno.
pa ovaj Milovic dolazi iz ustaške sredine gdje nikada niko ne placa pretplatu.Pogledati unazad par mjeseci na Art Infu što je objavio hiljadu razloga zašto je Kiseljak bolji od Srajeva.Svaka je profašisticka i svaka mu trazi toljagu po ledjima..
@curko Lik je direktor trenutno najradikalnijeg ustaškog portala u BiH koji koketira sa nacizmom "Dnevnik.ba" Ko god plati taksu i da svoje teško stečene pare ovom škutorčiću on je malouman.
Bojktot pretplate do daljenjeg !!!!! Zlocinicima ne treba placati pretplatu !
SDA stranka koja nas ko fol brani a direktor TV kuce im vojvoda i na strani fasista. Ja partije i g____ana.
mozda da i Karadzica ponovo zaposlite na Klinickom?
Prvo trebamo imati državu pa tek onda državnu tv, sve dok nemamo države nemamo ni državne tv. BHRTV služi samo za uhljebljenje raznih stranačkih botova. Ne bih više platio pretplatu nema šanse.
kakva ba profes.pa i ptice znaju da se biraju kako stranke kazu
Profesionalni razbijači Države, plaćenici, društveni ološ i nikavi novinari.
ma smiješni su mi ovi sa RTVa
Đemo Šabic bio pripadnik vojske RS, a direktor FTV, sramite se vi iz SDA!