Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlučili ste se prema FTV alu ne i prema RTRSu koji duguje 80 MILIONA KM! Zašto? Zašto bukvalno hoćete da 25 % prikupljenih novaca iz Federacije prebaciti RTRSu???
Kao da vam je UZP pomagao u odluci. Zasto ne ugasite televizije RS i Hercegbosne? Bagra!
Uradili ste sve po NALOGU Trojke, nije vam BILO TEŠKO, da se ne lažemo više 🤓
Odlučili ste se čim ste iz stranke dobili instrukcije.
Možete sve, ali Avdo Avdić vas rastura ko beba zvečku!!!
Vala hajmo sad fini malo govoriti o tome kako je RTV FBIH skršila 20 miliona. Pljuju po BHRT kako im uskraćuje sve, uredu jarane ti si u RTV-u podstanar. Mogao si za 20 miliona kupiti prostor i emitovat samostalno program koliko kukas.
Zašto niste poslali na sud FederalnuTV kao i RTRS? već ugasiti signal? Preispitao bih ja BHRT namjere! To nešto opasno smrdi!
Marš izdajnici,rtf je imala signal i u ratu a vi izdajnička bagra ga gasite,još malo možete gaziti bošnjački narod,već se pljuju vaši pobornici na ulici a uskoro će se preći na mlaćenje.
Lud zbunjen normalan se ne emituje.... užas
Realno nekad dnevnik u pola osam pogledam na FTV. Kad vidim LZN i Izeta kosa mi se na glavi diže