Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
građani imaju televizore kakvim vi necete moci pruziti usluge za 40 godina, zato ne serite
Gdje se mogu zamijeniti stari televizori za novi -tako kaze bhrt ,a kukaju stalno kako svake godine prave minus od 153 miliona maraka ,pa kad pravis minus onda treba i ukinuti tu televiziju ,kako druge televizije mogu da zive od reklama --i sta ce BHRT 1600 zaposlenih ?
Svi građani koji su zadnjih 25 godina imali satelitsku antenu gledali su digitalni signal i mogli gledati >1000 programa u FHD i to sve besplatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klixe nemojte strasit narod i bacat bombe.. Uopće ne moraju mjenjat televizore, postoji nešto što se zove DVB prijemnik koji se spoji na tv i imaš digitalu..
Hoće li penzioneri imati popust na risivere kao u Hrvatkoj kad im je država subvencionirala ?
Više nebuloza i nestrucnih izraza duuugo nisma procitao. "Digitalna slika omogućava od osam do petnaest kanala po jednoj frekfenciji" :) :) :) :) :) Kao prvo, ne omogucuje to digitalna slika, nego digitalna tehnologija. Zatim "od 8 do 15 kanal po frekvenciji" :) :) :) jedna frekvencija je jedan kanal, medjutim, digitalna tehnologija omogucuje vise PROGRAMA po jednoj frekvenciji ili ti vise PROGRAMA po jednom kanalu. Ko god je ovo gore izjavio, sjedi 1.
Građanima treba zabranti gledanje televizije jer su se poseljačili gledajući u nju!
Vaš program niko ne gleda!
Nema tog televizora koji može popraviti ovaj odron od programa što ga prave "javni emiteri".
Joj sad kad uzmem onaj najbolji talavizor, ima da mi bude slika ko mlijeko kad gledam Vizu za buducnost.. :)
digitalni booosnjoook hahahhaha
LCD TV SA DVB tunerom = porodično glasanje za SDA ILI SNSD.
...daće stranke konvertere, pred sljedeće izbore, kako bi narod mogao vidjeti "predsjednike"...
Al ja fakat ne gledam niti jedan od ova tri kanala,programa ili ti ga servisa!!! A za sve ostalo tu je operater sa raznovrsnom ponudom...
Ne furajte džaba narod! Ne morate kupovati novi tv, dovoljno je da kupite STB receiver, i sve će raditi bez problema. E, sad da je država kako treba, trebala li sufinansirati kupovinu tih uredjaja, te tako pomoći svom stanovnistvu.
pa vecina ima reciver,., to ti daju kablovske,.
Drzava da financira kupovinu tih gluposti? Pa, po vama drzava treba da vam kao pticima u kljun sazvakanu hranu gura i guzicu vam brise. Nigdje na planeti ljudi ne ocekuju tako mnogo od drzave a drzava je tako siromasna. Brinite se o sebi sami. Drzava sluzi samo za odbranu od vanjskog i unitrasnjeg neprijatelja (kriminalaca), i eventualno da uvodi zakone koji daju prednost razvoju ekonomije kroz podsticanje pojedinaca da se sami snalaze i sami preuzmu odgovornost za svoju sudbinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kada smo mi u Srbiji imali digitalizaciju samo smo kupovali one STB uredjaje i to nisu bili nista skupi. Narode ne nasedajte na ove gluposti!
ja sa dvb t ne mogu da pratim vase programe dok hrt mogu, a blizu sam obje granice. zato se mora uzeti dvbt2 resiver
@sejtan sjekac OK,ali se svakako ne moraju kupovati novi televizori zbog digitalizacije kao što oni pričaju..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cega bolan...ovaj tv sto imam je od 1996 godine i da kucnes od drvo, radi super...i to da mijenjam...nikad
Mile cajka da je cojk a ne karina kupio bi djikanima televizore a odusto od referenduma..
digitalna televizija je neophodna prvenstveno 'gospodarima' da imaju tacan uvid sta se gleda i koliko se gleda u zrno Takodje je lakse montirati male skrivene kamere kroz koje oni mogu iza vaseg ekrana da zavire u vas stan,..ili pretvore cio ekran u kameru uzgred referendum ce se odrzati