Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preko 1000 radnika, od tog 80% SDA uhljeba. ko ih j... Ako mogu BN, HAYAT, OBN itd da se sami financiraju zasto ne bi mogla BHRT i FTV.
gasi televiziju, motaj kablove!
BHTV je kao i Bih, nemoguća misija. Razyebati i svak sebi.
Čim se iznađe način finansiranja,vi požurite pa pretplatu podignite na 18,00km.Naravno uz opasku,da je najmanja u regiji a mozda i u Evropi
Sranje od programa! Gasi govna!
RTRS dva programa,otkljucani I na satelitu..da se razumijemo iz federalnog sam dijela BiH al svaka cast RTRS a ovi zohari iz Ftv I BHT nek se stide..
De ugasite se vec jednom, ko to jos gleda uopste? Ta je TV kuca sama sebi svrha, gomilaju dugove i trose i ono malo sto imaju. Gasite to vise, opstat ce BiH i bez ovakvog BHRT-a sigurno
BHT su heroji koji su iznijeli rat ogromnim zalaganjem novinara, a sada su ih vladajuce strukture odbacile.
I onda zamjenik predsjednika drzavnog parlamenta javno kaze da ne placa taksu i apeluje na neplacanje takse...
ja partijanje kukrica i cengicke, makar ona imala i dobre sise, necu da placam.
ponašate se kao političari., nije vam dosta milioni od pretplate i prihodi od oglašavanja.
Sramota je da je do ovoga uopste i doslo...
Sta je drugo za ocekivati kad imas 10x vise zaposlenih nego sto je potrebno i kada lose poslujes godinama? Biznis je biznis, jedino u BiH ljudi ocekaju da zive od nerada.
nek im Campare i SDA da pare oni i pisu programe
ako ne propadnete bit će "Viza" po četrnaesti put ista repriza.
nedostaje nama dosta toga..bht necu ni primjetiti kad nestane jer ne volim reprize