Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
banana država.
Ovo je firma koja je na celu sa direktorom inace zet Dragana Covica isisala na desetine miliona KM a jos nije preuzela kontrolu neba BiH !!!!!!!
A šta će raditi OD 2019 i dalje?
Zar vi postojite jos
Nadam se samo da ce na te pozicije doci sposobni, a ne podobni, jer se ipak o ljudskim zivotima radi. Kao magistar inzinjer se isto tako nadam da cu cim prije dobiti radnu vizu u njemackoj, a da mi ovi nece navigirati avion kojim budem isao odavde.
BHaMza😂
Imam ja šćer završila medcinsku jes da je dvicom al haj.ima privatnih skola kupićemo joj saobraćajnu pa poslat u travnik da brzo završi u to će i konkurs pa da je ubacimo jarane.
Direktor BHANSE je Čovićev zet. Zapošljavanje samo po HDZ liniji. Plate vasionske jer agencija ne odgovara ministarstvu u čijem je sastavu. Ko nam je kriv .......
ima tamo i Bošnjaka po porijeklu, ali pošto obično dolaze po stranačkoj liniji ili su neznalice, nesposobni ili korumpirani. Onda se sa takvima lako upravlja, jer im je milije 100 maraka u svom džepu, nego milion za BiH. Po tom receptu su Bošnjaci od konstitutivnog, državotvornog i najbrojnijeg naroda, postali beznačajani u svim institucijama.