Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo su nepotpune informacije... Za vrijeme Fadila novalića, troškovi Autocesta FBiH su ogromno narasli. Stranačka zapošljavanja uhljeba tamo su gora nego bilo gdje drugo. I te Autoceste nam uvališe ovog polupismenog premijera Kantona, Adema-Zolja-niko-za-njega-nije-čuo... Fadilova vlada se hvali realizacijom budžeta, a apsolutno NIŠTA nisu investirali ili dali nazad narodu. Sve otišlo na troškove administracije i vraćanje kredita...
eeeiiisss, ja bas mislio to za ovaj puteljak u sipovu ulozeno, ili ovaj koridov Vc a kako je krenulo to je wc... cudom se cudim da se krpili svoje plate ccc
Uh, čudna mi čuda, kao da je prvi put da namjenski novac nije otišao na pravo mjesto...Ali bitno je ko kome odgovara u ovoj državi za ono što je učinjeno ili nije...Niko nikome---e, to se zove država Uhljeb je izgleda kao nova riječ u bosanskom jeziku, postala najpopularnija, samo me zanima ko ju je izmislio i dali je zvanično uvedena U RJEČNIK
u zadnje 4 godine zivot nam je poskupio sigurno 20% zahvaljujuci SDA,HDZ,SNSD,SBB
gotovo svaka treća marka od putarina za održavanje puteva potrošena je za krpljenje budžeta i vraćanje ino dugova, iako je u Zakonu o akcizama jasno definisano da se radi o namjenskom novcu.. Treba nekog vješati.
Glupo je da ovdje osuđujete ove ili one. Pokazite se na narednim Izborima. Ne izlazak je najgora opcija.
Poganci pogani Oni svoje plate namiruju s nasim parama a putevi kao kozije staze. I jos pricaju kako su akcize uveli zbog puteva Izbori ako sada ne dovedu drasticnih promjena onda treba bjezati iz ove zemlje i od ovih usranih političara ili opstu revoluciju napraviti i sve ih otjerati u vraga.
Lopovska drzava sve stranke sute o ovom jer se i one finansiraju od ovog kolaca. Pametnome dosta nema alternative ni za koga glasati mozda jedino novi Mirsad Hadzikadic, i Borisa Falatar. Abd svi odavde bjezat ovo je cista anarhija.
Svaki lider pocinje sa moj narod, a da li je i jedan lider anketiro njegov narod da li je taj njegov narod saglasan da se usvoji zakon o akcizama ili da je je saglasan da se novac od registracija i akciza potrosi za njihove visoke plate i privilegije, kao i uposljvanje njihovih familija na u javni sektor.
Pa to je jasno oduvijek, akcize su nametnute od strane EU, koja vladajućoj eliti daje kredite bez pokrića i osigurava funkcije i fotelje, u zamjenu za namete stanovništvu od kojih se plaćaju ogromne kamate MMF-u. Dakle, Bosna i Hercegovina je kompanija u kojoj smo svi uposleni, a dioničari su zemlje EU. Naši političari su rukovodioci. Mi odvajamo od usta da bi svima njima bilo super. Da se slučajno neko ne bi bavio time, ponekad Dodik lupi neku svoju o čemu se priča mjesec dana.
Evo već treću godinu bilježe rupe po putevima kao što je Zenica-Doboj,Lašva -Travnik itd Ništa nije makar pokrpljeno a putevi ko da si na brodu a ne u autu.
Plus akcize za gorivo kojima je ista namjena to je za krpljenje budjeta a preciznije u djepove vladajucih koalicija. Kod glasanja na narednim izborima bi trebalo biracima da bude glavni orijentir i pravilo. Ne glasati za one koji su izglasali uvodjenje akciza, a to su SDA, SBB, HDZ, HDZ 90 i SNSD.
NE TREBA PUTARIMA NI TOLIKO DATI. STRANKR IM NASTIMAJU TENDERE I ONDA SAMO KRPE KO NOGAMA. NIJEDNA RUPA NIJE NORMALNO POKRPLJENA, JBT KO MAKADAM GDJE GOD MRDNES.
Treba striktan zakon donijeti da se prihod od putarine moze koristiti samo za obnovu puteva
ovceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
i u svom su toru !