Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametnije vam je da napravite aplikaciju za telefone da se putem aplikacije prijavljuju deponije.
seljaci po visokom,kaknju, zavidovicima nece par maraka da plate kantu zao mi radije bacaju u potok i u riiii-jeku i truju i djecu svoju i sebe...mamu li vam tvrdu ne mozes vam marke vidjeti a marka vam ko tepsija, na tom potezu najgori narod zivi u smecu sve deponija do deponije u rijeci.
koga nazvati i prijaviti nadlezne institucije (cak 5 kimunalnih preduzeca) u Mostaru, jer su odnjeli kontejner i sada "kupe" otpad koji se izmedju dolazaka komunalnog raznese po mahali ? da napomenem kontejner tu stajao cca 60 godina i nasao se neko da im saobracaj "smeta" vozacu da udje po njega (vozacu koji na svakom stajanju za kupljenje ode u najbizu mehanu na lozu)
nemamo se kome zaliti, to je najzalosnija cinjenica. polupismeni poluljudi iz nacionalnih stranaka su na kljucnim pozicijama. postenom gradjaninu ostaje samo da se ili sekira ili poravni
Kako nece biti usijan kad su vlasti 3 decenije dopustale bahatost pojedinaca i kozojeba da rade po ovoj zemlji sto hoce i kako hoce a sad kad se sagleda sa dovoljne vremenske distance nema puno razlike u mentalitetu ovih divljih deponasa i vrha vlasti u ovoj zemlji.Kadna Bosno sta si docekala
Ma telefon samo zvoni, a ništa se ne poduzima.