Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajte molim vas, nepoznat kvar hahahahah
Sva sreca vlada KS koristi M:tel srpski!
...pa sta ce nego srpski M:tel...zna se ciji su oni sateliti i po cijem nalogu rade.
Svi uhljebi u administraciji a niko u operativi..crkao meni modem prošle godine i zovem bh telecom da promjene.Kao evidentirali su kvar i 7 dana se niko ne pojavljuje. Zovem ponovo pa dajte mi barem okvirno vrijeme kad će neko doći - nemaju pojma.Na kraju privatnim kanalima dođem do broja servisera koji sve promjeni i kaže mi čovjek ja sam jedini na terenu za ovu općinu.Kaže zapošljavaju stalno u administraciji a terenske radnike koji rješavaju problem nikako ne zapošljavaju
baš je tele-koma...
Sretnu Novu godinu zeli Vam BH telecom (smiley), s pjesmom : sto ste zvali zvali ste (happycry)
Bhtelecom i uz neke propuste je ubjedljivo najbolji.
Jedna čitava familija se pita koji je uzrok, sada jedan Hamid govori trebali smo onog inžinjera magistra zaposliti da nam riješi kvar umjesto moje sisote rodice Amele
lazu.I dalje se ne moze uspostaviti poziv!
pad je svaki dan moja tv ne može se gledat prekida uzeo iptv. iptv steka jer nevalja bh telekom internet
Jeste li probali isključit pa uključit?
nije tehnologija za bošnjaka
Mtel ovako cestita ng. Imate prijatelje. Sabotaza konkurencije. Samo se sjetite 92-95 koliko su to velikodusni prijatelji. Koliko su samo sa brda slali rasprskavajuce cestitke.
Diverzija 100%.
Sva sreca vlada KS koristi M:tel srpski!
Telefon je pozvonio, rodila se nova nada. Korak, dva i ja sam tu, reci, dušo, šta ti treba? Čuj, stari, noćas odlazim iz ovog grada, ne vjeruj u mene jer više nikad nećeš čuti. La-la-la... sretna Nova godina!
Na poslu sam, moram izdati još 10 faktura, ne mogu klijente dobiti, ne mogu dobavljače dobiti. Pucam po šavovima
Ne znam sta je sporno kvar ko kvar desava se. Popravice i cao.
pripreme za vcrs