Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam da vas se rješim ZAUVIJEK
Jedin prednost BH Telekoma ,Sarajevske pivare,Fabrike duhana nad drugima je to što su domaći.
heh mogucnost izbora, konkurencija ODLICNO! nazalost sve je to bare bare valja probati smo prvo treba prokontati prednosti i mane ali imam osjecaj da ce se dosta raje vracati \"da zavrsi karijeru u svom klubu\" ko nasi vrli fudbaleri buranija ce i ovo iskihati predjes sa ht na trs il sa bht na ht, raja te zove na drugog provajdera a ne zna se da je drugi dodje racun svi se za glavu fataju a operateri trljaju rukama
slazem se s tobom. i ja sam na pretplati jer je najpovoljnija od svih operatera i trenutno su realno najbolji. cijene su svakako skupe ako se poredimo sa evropom. telekomova 100Mb brzina neta je zadovoljavajuca u evropi i ovi ostali je zadugo nece zagarantovat.
Privatna svojina zakon i slobodno trzistze. Drzavna svojina - paravan za kradju i manipulacije.
svi lažu i petljaju, profitiraju i varaju... ali mislim da bhtelekom najviše muti... a koga odabrati?
naravno zato sto bh telecom kao drzavnu firmu koci npr zakon o javnim nabavkama po kojem ona ne moze biti konkurent nikome i nicemu. Npr. da hoce da daju tender za nabavku mobitela, izaci ce na tender pa ce to trajati xy vremena, pa ce neko dobiti tender, pa ce se neko zaliti urz pa ce pasti tender pa ce opet dati tender pa ce se opet neko zaliti i na kraju ce napokon kupiti nokiu sta ja znam npr n7 dok je u svijetu aktuelan golf 18 i nokia n^127, ps. ne radim u telecomu, nije me briga za telecom, ali je situacija takva
bh telekom zbogom zauvijek m...a.m.u vam nesposobnu preplacenu rodbnisko k...urv.a.n.jsku
BH Telecom je najbolji operater u BiH, i regionalno konkurentan. Gledajmo statistikom umjesto seoskim mentalitetom. Osam godina sam pretplatnik na mobilnoj i nikad problema, adsl savrseno fercera. Ruku na srce, jedino bi montere mogli usminkati, ruzni su i neprofesionalni.
ma daaaj..ne mogu da prenesu fiksni broj sa jedne adrese na drugu, a kamoli da drugog operatera..pfffff
I da oce da odem od njih odma !!!!!!!
U BH Telecomu sve slozeno, komplikovano i sporo izvodljivo... Normalno., Kad\' je ta firma puna nesposobnjakovića i babinih sinova (i kćerkica) nesposobni su za bilo što... Normalno da im je ova usluga prenosivosti brojeva zadala velike glavaobolje... jer to je za ove \"strucnjake\" iz BHT-a nerjesiva enigma... Serviseri koji prikljucuju ADSL u BH telecomu sa sobom nose svescicu u kojoj su uputstva prilagodjena predškolskom uzrastu... Toliko o njihovoj sposobnosti... Treba da budemo sretni sto uopste mozemo koristiti int. sa ovakmim prov..
Moze li preporuka, koji je najpovoljniji operater sto se tice cijena..
dolazi telemah hvala bogu
tako brate.