Komentari (470)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova kvazi bula malo pokrivena malo nije. Prvo ako si pokrivena ne smije ti viriti kosa. Drugo ako si pokrivena ne smijes nositi majice kratkih rukava. Ona sad izigrava zrtvu, a sprda se sa vjerom. Ne moze to tako ili si pokrivena ili nisi odluci se
e nek nisi mogla, dosadni ste sa nekim nadmetanjima ko oni iz lgbt.
@328 pa nije islamski obicaj kupat se u burkiniju. To ti brate nigdje ne pise niti se burkini spoiminje do zadnjih par godina. Cuj burkini u pm hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Jao, "bez problema koristila u najeltnijim hotelskim bazenima u svijetu". Pa što si onda išla da se kupaš na jezero koje je po cijeni i "nivou" za penzionere?
😂😂ja bi tebe da se kupas gdje u bunaru il catrnji dzava te odnio mahnitu
Pa gdje ces Nejra u taj Seljački grad. Eto uvjerila si se sama. Tuzlaci mrze Sarajevo a guzice bi dali da odu u njega. Kad dodju u nas liji šeher imaju šta i vidit a Bogami i naučit. Dolaxe iz selendre u grad. A neznajy se civilizacijski ponasat. Tuzlaci su divljaci prve kategorije. Otkud te tami draga Nejra. Intelektualka u selendri. Neide to .
Jbg i ovo je demokratija. Ako je demokratiaj i pravo na vlastiti izbor p moramo toletrisati pozz
Nek ti radončić babuki sredi još jedan grant za ono pljuvanje i linč po Bošnjacima, pa možda se i okupaš negdje, ovako raus.
Bukvalno centar je preglup, prvo joj kazu da je dozvoljeno kupanje u burkiniju (kupaci kostim od materijala za kupaci kostim, slicno ronilackom ili onom koje kupuju osobe koje imaju puno mladeza pa se ne smiju izlagati suncu) i onda nakon toga je izbace iz jezera. Znaci FUJJJJJ, a na to sve da je dozivjela to pred svojom cerkom i da je ljudi komentarisu otvoreno. Ovaj narod je rasistican, deskriminacijski i sramim se sto sam odavde. FUJ.
jel cerka u burkiniju bila?
Jesu li zene poslanika s.a.w.s. isle po bazenima u burkinijima? E moji zapadni muslimani
Nista cudno za komunjare i jugobalije . Njima je vazno da su se izljubili sa negatorom drazkom stanivukovicem
A šta ona režira?
Ovi Latici se tek sad otkrili.... Odakle vam pare da ljetujete po najeminentnijim svjetskim plazama. Upravu su Tuzlaci sto su joj zabranili kupanje.
Komunjarska Tuzla vazda bila smeta im sve sto je islamsko,a ona po meni nije ni trebala ici na javnom mjestu medju golace
Slazem se u potpunosti. Seljoberi tuzlanski. Divljaci pravi. Prave divljačke horde naselile su Tuzlu.
Ajde ti moja drugarice u Saudijsku Arabiju pa da vidim sto ces se ikako okupat. A logicno je da je kupanje u odjeci zabranjeno, pa to stvarno nije higijenski. Podrska za Panoniku!
Poštujem muslimanke, čast mi je poznavati mnoge, koje nikada ne bi otišle na panonsko da ''pare oči''. Otići sa burkinijem na panonsko, među čune, je isto uzeti abdest i otići kafanu.
Neces mi pravit Teheran od grada majke mi moje. Dosta vas vise, i bradonja i nindza kornjaca, kome se ne svidja nek ne dolazi…
Zabranjeno kupanje u odjeći..pa šta god to da bilo!! Burkini,ćurkini, šubrini,armani, banani, hlače,trenerka,laggins! Zabranjeno! Ni ja ae ne kupam u kaputu!
Hajde ne rise. Pitam se ko te platio da popljujes panonsko. Djeca se u majici tamo ne kupaju jer nije dozvoljeno a eto tebi tvoja prava uskracena. I niko te nije istjerao sa kompleksa, nego iz vode. BITNA razlika.