Nakon napuštanja Iraka
0
Bh. radnici uskoro u Istanbulu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"U Erbil je posredstvom njemačke kompanije otišlo šest Srba, 10 Bošnjaka i jedan Hrvat.\" Ovo je stvarno suvisan podatak. Cinjenica je da je u Erbil otislo 17 drzavljanja BiH!!! Koga jos zanima koje su vjeroispovjesti?!?!?!?!?!
Da li prepoznajete ovu lijepu gradjevinu na slici. Ovo je AJA SOFIJA najljepsi i najsvetiji pravoslavni manastir koji su TURCI prisvojili i izgradili minarete da bi potsjecala na dzamiju. Ja se i dalje nadam onoj narodnoj \"OTETO PROKLETO\".
Još jedan dokaz da su bošnje najgluplje. Njih se najviše nasukalo.
Bitno je da je ova lijepa gradjevina bila crkva, pa su je islamisti pretvorili u dzamiju...Tako ste i vi bosnjaci nastali od nas Hriscana silom,pa zivite u carsijama: A mi Hriscani opstali i razmnozavali se po brdima i sumama...Kako sam ponosan na ono Republika SUMSKA
Nije pravoslavne crkve, vec Vizantije..........vi ste srbi ko i rusi, lopovi, sve sta ste mogli prepisali ste sebi, pa i crkvve i manistire!
U Erbil je posredstvom njemačke kompanije, čiji je vlasnik Eugen Eirich, otišlo 16 DRZAVLJANA BOSNIE I HERCEGOVIE .....
sve se nejma a još malo pa u Stambolu
da ponovim, rad na crno, sta se drugo moze sa turistickom vizom.
U Istanbulu je zabranjeno muckati Colu, to bi im trebalo nekako javiti..
Ovo ko da je gobbels pisao clanak, KAKVA PODJELA GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE.?
tuga al štaš :/