Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ideji. Nasi politicari ce uskoro biti brzi i od svjetlosti :(
url: http://bit.ly/tR64nS
zasto sx ne komentarise i prenese clanak avaza o presvijetlom Bakiru Izetbegovicu...iako nisam avazov ljubimac, CLANAK JE ZA 10....da nije mozda i SX u VLASNISTVU gospodina SVEMOGUCEG...sramota, sve sto je navedeno je istina, jer i ja sam jedan od onih kojima je kuca \"nestala\" u sarajevu od strane tog mafijasa...najveci izdajnik bosansokg naroda je taj covijek, dodikov ghuzni haver....sramota za SX....fuj
Je.bo,nek imam samo sta za pojest\' i popit\' i ja rahat!
Jos uvijek narod blebece...a raja tipka po forumima,znaci nista se nece promijeniti....Kad se svi usute,tada ce biti nesto.
Hocete li posao? Hocete li posao? E obratite se kolegama iz stranke? Toliko.... Sta ce vam posao u kamenjaru... Toliko od mene! MUAHAAHAHAHAHHA glupi gradjani, probudite se!
Sve ce to narod pozlatiti na iducim izborima. Samo i uporno glasajte za SahmoDhrpajPohmalo
Ka bi ja ovako trosio,od svoje plate bi \"zivio\" pune 3 minute :-S
dosta vise, sve sto ti se finansira iz budzeta predstavlja javnu potrosnju. pravilo: u normalnom ekonomskom okruzenju kada raste javna potrosnja tada raste i inflacija. u nenormalnom ekonomskom okruzenju kada raste javna potrosnja, ekonomija ide u recesiju ili depresiju. uvijek je cilj normalne vlade u normalnoj drzavi smanjiti javnu potrosnju, a to su ti plate zdravstvu, obrazovanju, policiji, armiji, politicarima, drzavnoj administraciji, a pri tome sto veci dio budzeta prebaciti na racun izgradnje infrastrukture drzave. pitanje tebi za milion dolara: rade li to nasi politicari????
Gospoda koja ne radi vise od 18 mjeseci,hoda po godisnjim odmorima,putuje ne zasluzuje ni JEDNE JEDINE MARKE.Ko to od nas moze ne ici na posao a dobiti platu.
svi budzeti u BIH su 8,5 milijardi. a iz njih pored politicara se finasiraju skole, fakulteti, vrtici, sustvo, policija, tuzilastvo, zdravstvo, socijala, borci, sport, kultura, razne nevladine organizacije i udruzenja, udruzenja boraca... i da ne nabrajam. svidjalo se to kome ili ne. logicno ako bi plata politicarima bila 8 milijardi pa koliko onda nasa drzava ukupno ima para. bili bi bogatiji od amerike po tome. znaci imali bi preko 50 milijardi budzet. sto znaci da bi svi dobro prolazili i imali solidne plate. da ne supljiramo uzmite digitron i racunajte. ovo je cista dezinformacija.
pa sta ja trosim hiljadarke svaki minut
koji si ti magarac. Hajde prvo nauci Bosanski i nemoj ubacivati iskrivljene engleske rijeci kao \'stupidan\' i \'egzatan\'. Te rijeci uopste ne postoje nego ih ti koristic kako neznas Bosanske rijeci istog znacenja. Nazad u stalu i najde ze sijena govedo jedno. i uspit ovedi roditelje koji su te tako naucili...krmak jedan usnjavi!
kao prvo, idiote, kako ti znaš da je ovaj članak pogriješio? možeš li to egzaktno dokazati? kao drugo, ti se baš uklapaš o opis \"polupismeni poliitičari\", jer se nepiše \"ispod prosječni portal\" već \"ispodprosječni\" (kao pridjev-jedna riječ, kontaš, ako uopće znaš šta je to pridjev) i zato, haj\' marsh odavde, pravopis u ruke i uči!!!
ja vise stvarno ne znam sta ovaj narod ceka? lahko je pravit grupe po FB koje pozivaju na revoluciju,ali hajde vise da izadjemo,da se u..s..e..r..u
Politicari su ti koji odlucuju gdje i kako ce lova biti potrosena.
sranje obicno... treba uzeti jos para od sorosa