Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito kako im je otiso u Hag onaj alternativac Dabic da su neki ostali pacijenti bez nadzora..
@dk Hocu evo samo sto nisam. Ali prvo ti da dodjes da ne bude zabava bez tebe. Treba stati na branik otadzbine.
Sta je, Dodik, sto si dozvolio ovo??? Sta radis ti, bre??? Bojkotujte to sranje od suda vise, majke vam ga spalim, istjeraj svakog ko dodje hapsiti, nagarite zene i djecu, kao sto su oni radili, pa nek na njih udare ako smiju, kao sto su oni radili, sve po njihovom receptu!!!
Da li cifre govore dovoljno, ili treba opet neko ovde nekog da ubjedjuje u nesto, mislim, ono, hajmo malo lagati, u stilu teherana??? Maaars more!!!
40 000 pobijenih bosnji, 1440 godina robije!!!
30 000 poginulih Srba, 30 godina robije!!! Malo tragikomicno!!!
Samo vi cenzurisite!!! Pincom info, podaci o broju robijasa na svim stranama, koji nikako ne odgovaraju broju poginulih u BiH!!! Eto vam suda, mamlazi!!!
ma neka pusacica sto puno zaradjuje a ruke joj uvjek slobodne
tko je ova nezaposlena bolesnica?? kako neko moze biti tako bolestan i ulagati toliki trud i napor i pisati toliko na neke internet portale. to je krajnje ozbiljan poremecaj....
citajuci ovo vidi se mafija koja vlada BOSNOM JADNO STANOVNISTVO NAJVISE ISPASTA E SVI SE ONIPOKRIVAJU SVOJIM NAC STRANKAMA A ZA ISPACENI NAROD NIKO I NE HAJE DAVNO SMO ZIVJELI U JEDNOJ SIGURNOJ ZEMLJI PRELIJEPOJ KOJA SE ZVALA BIH
@dk De dijete uzmi ovu vodu sa cukrom. Sve to popij, tako, pa cemo kod hodze da ti zapis napravi. Tebi je neko sihire bacio, uuuu jadna majko moja.
Inace poturica porijeklom iz Srbije, nagaren kad su nagareni Turci koji su mu donijeli glupost u glavu!!!
More, mars stoko!!! Idiot ti je krepali alija tucac kamena u dobra stara vremena, kad se znalo ko je za tucanje kamena, a ko za drzavne poslove!!!
@dk Curo draga idi doktoru, imas ozbiljan izljev idiotizma u glavi.
\"Nema robe, nema Rabe, primi pozdrav od barabe\"!!!