Komentari (528)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeci po ovoj slici Kolinda bi dala Trampu bez problema, naravno u interesu Hrvatske.
Dok se Kolinda i političari iz regiona sastaju sa najvećim svijetskim liderima i moćnicima poput Trumpa , Putina , Merkel itd naš glupavi Bakir može jedino kod Erdogana a i to je u fazonu više njihovih ličnih odnosa nego bilo šta ozbiljno državno . Eto vam i Erdogana na 11. juli on će biti sa Vučićem , dok Bakir ne samo da nije nikad vidio Putina nego mu ne može ni prismrdit preko kakvog pisma .
@vlaskokukastinos Vidjeli smo sve te "islamske" zemlje kako štite Palestinu i sve muslimane od Afganistana do Libije gdje ih svakodnevno ubijaju , a kako će tek nas na Balkanu kad ne štite ni svoje susjede , uostalom vidjeli smo ih 90tih odlično , a da te napomenem čisto da većina tih islamskih zemalja nije priznala Kosovo i troduplo više ulažu u Srbiju , dok nama jedino šalju selame i tu i tamo ponekad izgrade koju džamiju , koji most i to je to .
Sram je bilo, i ova zena u politici-BLJAK!
a Trump se sav napregao da chuje shta to ona ima da mu priopchi... ma dajte... Trump ne slusha shta mu govore mnogo veche glavonje od ove maslavare. Lik radi shta je naumio, ne mozhe mu jedna vaka maslavara promjenuti mishnjenje.
Kristo talibani? Kriminala i ubistava ima svugdje. Tesko da se to moze izravnati osim mozda ovdje.
Pa sta ima da se bune politicari tj oni u FBIH kada je to istina ali ti isti nece to da priznaju.Zna se dobro na koga je mislila kada je ovo izjavila samo je trebala reci ko stiti te takve osobe.Ova prica nije nesto novo i ovom izjavom je jasno rekla da BIH nece u EU sve dok ne resi problem koji je navela i tu je kraj price.
Nije valjda da u tome sto ona kaze i nema neke istine ako se malo bolje vide sva desavanja. Najbolje i najefiksnije bi bilo da je to nekako provukao neko od domacih politicara umjesto nje. ali oni nemaju cvake za to dok ne ode predaleko
Pod hitno proglasiti predsjednicu susjedne "prijateljske" zemlje PERSONA NO GRATA! Pa nek se hebe sa Trumpom ako hoce na ovoj slici gore viri joj Trumpov qurac iz ociju!
ma dajte ljudi, zar mislite da neko stvarno zaozbiljno uzima ovu posvudusu, koja diplomatskom posjetom zove sijevanje sala u crvenoj cipki dok se naslikava pred tarabama predsjednickih rezidencija, jer to je najblize sto im uspije prici??? pa zena je vic uzivo, ismijava je ne samo regija vec i kompletan zapad. najgluplje bi bilo kada bi joj neko dao na vaznosti pa pokusavao odogovoriti na njeno blebetanje. zena je mentol teski.
Na facama im se vidi da su imali neki dobar odnos =D a sad kakav procijenite sami?
Treba njoj ucerati dobru polovinu prezimena
Kada je to rekla sigurno je bila u pms-u
Kolinda,napusi se ti nama dobre bosanske kurchine....s apetitom
Bosna i Hercegovina je veći saveznik Amerike nego što Kolinda to misli, a sad kao ona će pored njihovih obavještajnih službi njima predočiti informacije, pomalo smiješno.
ona zabija noz hrvatima u BiH. ako je tako kako Klix pise onda BiH nece u EU za dugo a hrvati odose iz BiH i nikad se nevracaju. znaci ona pomaze da se BiH ocisti od hrvata. MOZDA JE TO I CILJ..
da moze u ssupak bi mu usla..
kako se kolindica priljepila uz trampa.. i gledaj kako ga skenira i mirroruje ;)
@HastaSiempre yo.. wassup my brotha from anotha motha
jesi to ti smucek? Svaka cast.. samo cisto jaro.. jedino tako imas kontrolu nad umom..ma isti klinac i kod mene.. neki posao ganjam...al ne znam sta da radim od sebe..jedino volim biti fokusiran na to.. nista drugo me ne uzbudjuje.. bildam malo, fizicki napor mi godi..onda mogu bolje razmisljati.. Ne trebas patit za avanturama..nema ih niko ;) eto otidji sad na tajland...stas tamo? Zemlja,voda,ljudi..hrana..sve isto..jedine avanture su u nasim glavama