Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma moj dragi gosn. Bosse bosancu , znas,... treba malo vise vremena da skonta!
Vucete Bosnjacke politicare i cio narod Bosne i Hercegovine za nos! Ti i krvavi bildt h****e zdrav narod u mozak,nije Bosna i Hercegovina demokracija lorde koji je doprineo ovoj katastofi,vi sedite u debele fotelje i pi*****e po nasoj Bosni i Hercegovini i to s visoka! BiH4EVER!
BiH, PIH FOR EVER!!!
BiH politicarima nije u intresu da udju u EU jer samo u ovako nesredjenoj drzavi oni mogu ostvarivati svoje interese, samo u ovako nesredjenoj drzavi ne namjeravam da ponizim niciju struku, prijeratni elektricari, piljari, frizeri itd mogu biti mocni biznismeni, ugledni pravnici, sefovi Odsjeka itd, samo u ovako nesredjenoj drzavi mali ljudi sa malo vrlina a pameti nimalo spletkareci mogu da satiru casne i obrazovane itd itd.
REPUBLIKA SRPSKA JE GENOCIDNA TVOREVINA