Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvezli 100 milona u pivu.. izvezli 1.2 milona, a koliko smo proizveli.. bravo nacijo, locete da valja...
99% piva čini voda, zato će uvijek svako naše domaće pivo biti bolje od bilo kojeg iz susjedstva !!!
Džaba kapaciteti kad nema kvaliteta. Valja Preminger i Tuzlansko. Onaj govnar u Sarajevskoj pivari ima "sve pare svijeta", pa je opet karina piva. Ja bi prvi kupovao samo domaće da valja. Ovako, za svoje pare, kupit ću ono što je kvalitetnije.
HAHAHA Web stranica grudske pivare: http://www.primapivo.com/
Ništa ne kontam. Znam da je dvoguza 2.75
Ovakva je situacija sa svim drugim preduzećima iz BiH. (mlijeko, voda, meso,..) Idioti smo jer imamo 1000x bolje pivo od onih koje dolaze iz Srbije i Hrvatske. Naše pivare rade sa samo 30-40 % kapaciteta i na njih se vežu mnoge druge proizvodnje. Sami sebe urušavamo kupujući smeće od susjeda i žalimo se kako nema posla i para. DOSTA VIŠE SMEĆA IZ HRVATSKE I SRBIJE !!!