Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de postaviti link od slike sa fejsa pa da svi vidimo jel montaza ili nije...
Razlika između njih i svi vas koji im uzvračate\"istom\" mjerom i imate \"iste\" stavove samo sa druge strane - je da ste JEDNAKI. Zar vam svima nije jasno da svi fašisti, nacionalisti imaju istu ideju, politiku, misao, a nikako da se međusobno dogovorite. To je dokaz da vam nešto svima fali. Bilo bi lijepo iz svih krajeva svijeta sve takve ljude skupiti na jedno mjesto i poslati na mjesec jer ovoj planeti, normalnim ljudima VI ne trebate, bilo da ste desničari iz Kine, Rusije, Afganistana, Francuske, San Marina, Gane itd., svi ste jednaki i u svakom slučaju ništa ne stvarate nego svi nešto nekome rušite, zatirete, uništavate... A ove majice su toliko bitne da to nije normalno. Pa zar mislite, ako sa nekim pričaš i ima Beneton majicu da je taj kao dobar. Šta svi mi znamo šta je nekome u glavi i koga voli, a vi ne volite.
Budzetskim sredstvima se placa ucesce ovakvih neandertalskih velicanstvenih \"primjeraka\" na OI!
Dođite ovamo vi \"Srpski sinovi\" pa da vidite kako ce te se proves u tim majcama, majku vam *ebem cetnicku, mrš u Srbiju PM-a. P.S. Svi su srbi go*na obicna, ko god kaze drugacije laže
@eti: ti budalo koja vidis da je ovo fotomotaza: procitaj tekst, djubre priznaje da nosi tu majicu! i jos ima na facebooku, pa cak komentarise!!!!!!
bi trebali....da nose slike od Izmetbegovica ... Hebo ih i Karadzic i Bosna kad se blamiraju dvostruko... free Srpska
chitaj pa komentarisi. momak je rek\'o da slike jesu autenticne i da nosi majicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne znam šta je ovdje čudno.... karadzic je za njega heroj a ne zlocinac... i takvo ljudsko smece nas predstavlja na olimpijadi...
sramota ko predtsvlja naciju na olimpijskim igrama....
treba ga zaklat, djubre cetnicko!!!!!!!
Stvarno vam je providan fazon, pa budala vidi da je ova fotografija namještena (ako se zagledate u slike zločinaca vidjećete da su montirane ). Ako želite \"ukaljati\" vaš portal ovo je pravi način.
Treba nalomiti čim kroči na oslobođenu teritoriju..
jedini odron si ti i debili poput tebe! procitaj tekst (ako znas citati) i vidjeces da momak priznaje: \"\"Nemam pojma zašto nosim tu majicu. Nosim je po kući. Da li je to neki problem?\", rekao je Plakalović\"
srbi kontinuirano dokazuju zasto ih civililizacije prezire. kad vani nekom kazes da si srbin, odmah trznu glavom kao da je tvor prisao
nemojte zabraniti komentarisati ovo hajmo patriote jbt im mmicu