Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite Slobonu Bosnu , ne moze se porediti sa elektronim. Merak je kada uzmemo novine i pocnemo listati stranice ( od pozadi pa naprijed). Pokusajte nastaviti i stampati novine.
Dobrimdijelom su sami novinari doveli sebe u nezavidan položaj. Nisu zanimljivi ako istinu pišu, ali kada počnu da lažu, e onda nasaju problemi, evo ga sada. To čeka svaki medij, bilo čiji, samo je pitanje koliko laže. Kada se čitaoci uvjere tu je kraj. Tu ne pomaže ni lobiranje ni Jevreji, ni CIA niti bilo ko.
Ako je ona bila nezavisna i BiH je isto tako nezavisna.
Ovako je kod sviju, ja sam tu drzava me placa i sta cu ja osim brige da iskazem.